Ј.А
Поени од реакции
35

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Imam 2prasanja za tebe ova www wintip tk dali e nakokov blog ? Pobarav na google nisto ne najdov :D
    I dali imas nekoi blogovi od kaj gi gledas natprevarive ili pak sam gi pogoduvas ?
    Ф
    Напреден уредувач ->
    Брат , имаш дојави или ? глеам денес бирмингем и плимут (лол) си ги укебал ....

Дај кажи некоја добитна :D имаш % .... од 120еур на 9еур останав =( се за по една ме кинат !
    Десно на профилов кај што ја читаш поракава сега, под сликичката, ти пишува целосна статистика. Кликни на тоа и ќе ги најдеш сите твои мислења, последните што си ги напишал ќе бидат први.

Поздрав!
    За разлика од нив и од вас(порано, последниве години се смиривте), кој во еден преоден рок купуваа по 6-9 играчи, Јунајтед купува поплански и само по едено засилување нодишно, некогаш и на 2 години и тоа не толку колку што плаќа реал. Никаде не спомнав младинци, зборував за помалку афирмирани играчи!
    Братче имаш некоја дојава?
    ај пиши ми одма ако можеш...
    lele kuti brat....zatoa najpametno u kopacka da si uplakame, ako utnes 1 utakmica, ti ja vrakaat uplatata pomnozena do 1000 pati, zavisi koj koeficient imas fateno od drugite utakmici.....najubavo taka :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom