Iceboy
Поени од реакции
17.974

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• O
    Договорено.

Али да им кажеме на некој од модераторите да ни стави забрана за посетување, дека вака ако остане само на збор од кај ке знам дека ТИ или од кај ке знаеш ти дека ЈАС не го посетувам фан-клубот. Затоа убаво следниот ден од утакмицата значи у Вторник и двајцата ке му кажеме на некој модератор да стави забрана на тој што ке ја изгуби кладбата.

Може вака?

А у случај да биде нерешено се си останува по старо, никој не добива забрана.
    O
    На колку време? На колку сакаш бе брат, месец-два, до Нова Година? До кога сакаш до тогаш. :)
    O
    Незнам дали е изводливо али мислам де е.

Ако изгуби Барса да имаш забрана да го посетуваш Фан-Клубот Барселона на форумов, а ако изгуби Реал обратно ја да имам забрана да го посетувам Фан-Клубот Реал Мадрид на форумов.

Може?
    O
    Ја сум за кладба каква сакаш, кажи ги ти условите ја ја прифакам дека мене ме мрзи да мислам. :)
    M
    Мн се срамам да кажам...али собрав храброст некако...
    Мн грешев...големи гревови оче направив...наместо на 50 степени јас машината за перење сум ја пуштила на 80 :/
    хах, ако не, у фан клуб да им го лупнам... :))))
    Ме мрзи да барам соодветни слики (demotivational) за да ја претставам по сликовитo работата. xD А и учам за колоквиум деновиве, немa да можам да им пратам реакции. xD... Слободно ставај го ти каде сакаш.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom