Марли
Поени од реакции
23.721

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Пер, се заебаваме, и у Јунајтед фан клуб исти муабети се прават мислиш не, преамбициозни деца :pos:

П.С. Аватаров ти е секси :D
    Марли, го оладив овој ганеров, те имаше цитирано и јас избришав, да не се чудиш кај е постот :)
    ¯
    Jak si bil be ti :D kaj gi vagas zborovite :D toa so debar i per :D haha..

Kako i da e, seir ne seir, ne te sudam, samo ti kazuvam "kakov si" :) koga solis pamet na drug fan klub, i site takvi sme vo tugite fan klubovi :) ne deka ti znaes poveke za Inter, ili jas za Milan pa da dojdam da solam tamu... i ne rekov ne pisi, samo ti rekov deka ist ko nego si, a slikata respekt :)
    CTRL+Arrows помага само ако е преводот за таа копија, ама почетокот е изместен. Обично се изместени и почетокот и крајот, па и да го наместиш со CTRL+Arrows, за некоја минута пак ќе се измести :)
    Си спуштил некоја без врска копија за која нема превод, или ти не си нашол. Единствен начин е да го наместиш преводот со Subtitle Workshop, за што имам и тема отворено, ама тоа е премногу замарање за еден филм. Значи тие преводи што ги имаш не можеш да ги наместиш, без разлика со кој плеер ќе ги гледаш. Пробај да побараш нови на titlovi.com или podnapisi.net. Ако во насловот на филмот кој си го симнал има некоја додавка, како на пример solomon.cane.xvid.diamond.avi... тогаш пробај да најдеш превод со име solomon.cane.xvid.diamond.sub или solomon.cane.xvid.diamond.srt. Тој ќе одговара перфектно зошто е од истата копија.
    За филмот Exam, дека Иосоно нејќе да реплицираме :pos: Све се сложувам со рецензијата твоја али тапа беше делот кога сосе ракава од полицаецов овој сакаше да пука xD
    Ф
    Еве поправен против Шарлот, ја пишав 1 (1.80) па ваљда ќе прекинат оваа проклета низа. :)
    В
    Случај на посматрање е,жими мајка :pos:
    Сум немал аргументи,некад ко сме се расправале и сум избегал ко пичка.
    Со него нема заебанции,сеа едно 2-3 дена не се логирам на форумов,додека не спласне тензијата :)))
    Абе отидов атенд да го глеам финалето у ЛШ, Челзи - Манчестер, и сеа на Челзи им исклучуваат играч у втора минута, а у 23та се повредува Ешли Кол ( веќе не игра ) И НЕ СЕ ПРАВИ ЗАМЕНА. Фактички играат со 8 играчи во поле а 9 на терен, со голманот.
    Анчелоти прави тек измени у 85та, 3, и пак не се заменува Ешли Кол кој е повреден и не игра, и пак остануваат со 8 у поле.

Изгледа се преценил, рекол, за Јунајтед и 8 ми се доволни. :)))
    Шала на страна тежок фејл, невиден до сеа у играва, али симни ја, за тепање досада таман е.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom