Два пати го имам преинсталирано. И пак исто ми правеше, сега повторно го инсталирав и доколку повторно така прави ќе го отерам у три леле.
П
Паган-др
Абе, има нешто у скопјево наше освен дропин меднес и спортлајф кај шо има јакни за бордање? Влагам преска у дропин, глеам јакна шо ја глеам 2 години по ред, 9000 на попуст од 12000. Се заебав пред две сезони со јакна Хајроуд шо освен потење, за ништо друго не ја бива...
Не доби затоа што идиотот Аткинсон рекол дека го видел фаулот и не му бил за црвен картон. Не знам што да кажам, на Видиќ прошла сезона за еден обичен бодичек му даде црвен и ни ја одбија жалбата, свашта.
Пробувам да откажам некои работи...имав закажано за утре..Македонија-Грција баскет...времето требаше да биде друго не баш 5 саат...и он истово го кажува дај да смениме термин...зашто не би играле навечер?Обавези сите?!
Meне пак не знам кој ми беше кажал на 17ти, ама тука поубаво си пишува на 16ти.И јас на фб видех денеска, не знам поточно у која група, може и таму другар ти видел ама ништо чудно деца си прават фб страни и дават дезинформации.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.