Very Nice Girl 30 октомври 2010 Јухууууу Јас уз мањачење наминав и тука, па ај онака да те испоздраваааам :back:
Magde. 23 октомври 2010 koj del od vrati na pokara deojce ne ti bese jasen!?!?!??!?!?!?1 sho ve ucat na toa fakultetot vas?!?!?!?!!?!?!?!??!
koj del od vrati na pokara deojce ne ti bese jasen!?!?!??!?!?!?1 sho ve ucat na toa fakultetot vas?!?!?!?!!?!?!?!??!
Красулка 11 октомври 2010 Те сакам ма! И кажав на Алек јас што како, за неделава нек ти пренесе Очекуем порака неделава Те љубам!
Те сакам ма! И кажав на Алек јас што како, за неделава нек ти пренесе Очекуем порака неделава Те љубам!
Saladin 27 септември 2010 Знам љангач сум... ама имаш отворена покана за наредниот викенд. Уште неутаначено али контактирај ја жена ти од гимназија.
Знам љангач сум... ама имаш отворена покана за наредниот викенд. Уште неутаначено али контактирај ја жена ти од гимназија.
Lost Angel 24 септември 2010 3 добри работи кои ги направив денес: 1.) И давав на Кате цигари 2.) Ја однесов во 7ца 3.) Ја испратив на автобуска
3 добри работи кои ги направив денес: 1.) И давав на Кате цигари 2.) Ја однесов во 7ца 3.) Ја испратив на автобуска
Lost Angel 23 септември 2010 I feel pretty oh so pretty oh so pretty and shiny and gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!!
Sp4wN- 17 септември 2010 1.За да ти напишам порака на форумов; 2. Другите цуфчиња што ги имаш; 3. Цуфче = Зеленко; :cheeky1:
Красулка 16 септември 2010 Амури ја видов Тами, ама у гужвата не те најдов а баш сакав да те видам! Него има нешто ново? Те сакам!
Амури ја видов Тами, ама у гужвата не те најдов а баш сакав да те видам! Него има нешто ново? Те сакам!
Красулка 13 септември 2010 Црвенокосо моја, утре сабајле у колку саат и каде исконсултирај се со Алек и кажи ми за на кафе шо како. Те сакам!
Црвенокосо моја, утре сабајле у колку саат и каде исконсултирај се со Алек и кажи ми за на кафе шо како. Те сакам!