TheTimi
Поени од реакции
37

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Gran Turismo 5 :D ... Не знам зошто би ги зел и МоХ и КоД. Почекај ривју-а, после одбери една. Медал оф хонор е копија на БФ БЦ2. Иначе за спорт земај ја Фифа 11 обавезно. Јас сега ја имам порачано Demon's Souls, планирам да ја нарачам F1 2010 и Гран Туризмо 5.
    омг, море седи бе не продавај ја Анчартед алоо :). Едвај се собравме 3ца :). Кажи му дека и јас ги давам Formula 1 Championship Edition , Gran Turismo 5 Prologue, NBA 2k7, Killzone 2, ќе му ги дам за поевтино. :)
    Еј не знам дали ќе можам, имам нешто работа сега. Кун 10 и пол ќе влезам еднаш, ако си тука ќе изиграме една партија.
    Од сендит? Чудно... Скенирај ја картичката и средните бројки скриј ги со црна боја, првите четири и последните четири остави ги. Види дали пишува двострано или само од една страна. Ако не пишува, пушти само од предната (каде што се името и бројките)
    Нигде не успеав да најдам да видам дали може да се шерова ...
    Не знам дали таа може да се шерова. А и не сум искрено заинтересиран :)
    Не прават проблеми со пре-ордер, имав направено пре-ордер на Метал Геар солид 4, немаше никакви проблеми. Исто и God Of War 3 со pre-order ја зедов. Поштарината не се менува иако играта е 45 фунти. Иначе јас би ти препорачал да почекаш, цената мора да падне, ептен е скапо тоа.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom