Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Туј си мор?Кате не доаѓала вечер пошто прима инекции и нејзините и мрчеле.
    Ја ке дојам негде кај 9 30 можиш да дојдиш на фонтана у 9 ипољ пошто нема да знам куде сте?
    Те сакам!
    Јас на темата преговорите со Киргистан сметам дека треба да се направат преговори пошто луџето се фини у Киргистан!
    Те сакам!
    Ќе го зимаш Аце на збиранкава, за да знам да му кажам на мојон?
    R
    хахахахахаха....фала :) Изреагира како и што си мислев,сепак мислев ќе бидеш попаметна. Поздрав,секое добро. :back:
    T
    Стварно си ти на сликата од десно? :)

Не ми се верува :kesa:
    Знаев дека од сите автобуски ќе ја одбереш таа кај Портирница.
    Како не ми текна на портирница вииш
    Ај ќе се навратиме на минатото, ќе оживееме некој спомени, прекрасно ќе ни биде.
    Ај доста лафам идам да се спремам у 15 до 1 биди таму.Те сакам!
    Или па кажи кај ти одговара тебе јас ќе се врачам со 2 или 19 или нешто слично што иде по партизанска...така да бирај автобуска хаха лол
    Те сакам!
    Автобуската кај општина Карпош исто имет трафика позади тоа као еден импровизиран трговски на Партизанска?
    Хммм епа ај ако не у 10 до 1 на автобускава што е кај Кате 19 или што и да е на главната улица кај то трафиката ти текиња?
    Те сакам!
    Те сакаааамммм!
    Денес треба да зимам оцена статистик аод 12 а Кате рече кај неа кај 1 саатот
    Можиш тогаш?
    Те сакаам едвај чекам да те видам!!!!!!
    Еј за оваа колумна Знаењето се сила а со сила убавина не бива си у право тотално!
    Положиввв статистика со 8 ааааааааааааа ааааааааааа ааааааааааааааааа ааааааааааа
    Пресреќнааа суммммм!!!
    Те сакам, те сакам те сакам!!!!!!!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom