Марли
Поени од реакции
23.730

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• M
    Кај се бе во Италија најголеми даноците. :O

http://en.wikipedia.org/wiki/Tax_rates_of_Europe

Personal income tax најголема е во Австрија, Данска, Финска, Холандија, Норвешка, Шведска и Велика Британија, Италија е просек, Македонија се мали, за наша среќа. :)
    B
    sreka so Messi e od kanterata,posto se gleda od avion deka Rosel raboti protiv Laporta:@:@

inaku ne sum proveril tocno kolku trosi,ali slobodno zemi si poeftin internet,posto raboti isto i na potrosen limit,bez nikakvi problemi
    B
    tuka e odlicnata vest,znaci raboti i na 64/64 brzina,minimalnata(pri potrosuvanje na mesecnite GB),znaci dovolna mu e i najslabata internet vrska samo za odzemanje na kodoite.I toa e,inace stvarno ti go preporacuvam ako sakas da go vidis IBRA na HD:)

p.s so sreka neka vi e noseto
    B
    220 evra + 80 evra godisno sharing,inace od Tetovo e deckoto onaka mi kaza deka prodava i zedov(HD e)....a obicniot ti e 70 evra + 80

ako moze tatko ti da ti donese uste podobro,posle ti ostanuva samo sharing da plakas

p.s prasaj go i za ASBOX kako idat cenite,i tia se dobri ponovi od DREAM:smir:
    Реално ако гледаш, кој и да дојдеше ко замена за Мурињо, Интер ке беа послаби, потребно е мислам пола година до година повторно да се вратат на некое одредено ниво, ја не очекував нит од Бенитез, нит од Капело нит од било кој друг дека ке продолжи онаму каде што Мур застана.
    Тоа е исто ко да очекуваш нешто слично од наследникот на Ферги во иднина, на Пеп или некој трет ѕвер од тренер.

Интер 4 години ја отвара сезоната катастрофално, ако одиме по 1 меч, со Рома пример Интер беа феноменални, со Атлетико Мадрид, кои не се слаб тим, беа лоши и тоа е тоа, али сеа некој да ми збори за апокалиптични сценарија нема никаков простор без оглед на сите околности. Очекуваше некој лани титула во ЛШ по игрите на Интер во група ? Не, ама ...
    Чекај, тоа го заклучи од втор официјален меч во сезона со Атлетико Мадрид ?
    Па треба ли да те потсетам лани по Бари и Лацио што зборевте ?
    Од искуство, чекај да дое бар пола сезона за ваквите заклучоци. :D

Или, пак да си останам на она, дури и да е ужасно лош Рафа, сеедно, пак е подобар од Алегри и Дел Нери у пакет. :)
    и ја сакав да идам у тоа Оранџ ама ми рекоа тапа било ,а за тоа Бедрум Бич неам појма. Бев у револушн,тапа беше поскапо малце 20 лева улаз .
    Абе мене ми беше да идам на нешто пооткачено,такви на место људи тука секој викенд ги глеам по дискотекиве хаха. али имаше и негде претерано клошарење..али тоа е ,се на се топ беше . :)
    Хахаха, така кажи бе. Немој вака да праиш, па уште гледам у Сити фан клуб, бирај ти јас сум на посилната страна. Викам не е можно вакви работи да кажува, барем одпредходни постови не ми изгледаш за некој таков:D Нема везе, ајде поздрав отидов ја у кладилница, и дај боже пред нив да сме:drk:
    :tv:
    Еее ако мислиш дека Сити од 2-3 кола ке се воигра, грешка си. Дај боже пред Јунајтед да се, али тоа нема теоретска шанса да се деси. Еве уште еднаш ти викам нема смисла да се кладам, али те уверувам дека не си во право. И јас за лани истото го мислев, но на крај сватив. 3-4 место годинава и јас сум среќен.
    Aман бе стварно си убеден ти дека ќе бидат пред Јунајтед ? Ја ти викам дека во топ 4 тешко ќе бидат сезонава, ако сакаш тоа да биде облогот ? :)
    ехеее глеаш ли . Росоњер како се препознаје . :) Те видов у Лазур,незнаев дали си ти,сакав да те поздравам али беше у гужва .
    Шефе.... абе и ја сум за Сити, али дека ке заврши пред Јунајтед.... да не претеруеме, би ти се кладел али ај ептен лузерски е против оние кој ги симпатизирам да се кладам. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom