Annath
Поени од реакции
42

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Annath ја премина квотата за лични пораки и не може да прима натамошни пораки додека не ослободи место.

Сандучето детее :star:
    :pos:
    Грешка ти е тоа, не е финтата да се лечиш одкако веќе ќе се разболеш него да го спречиш тоа, нели. Токму на тоа се основа источната медицина/култура во која чајот е секојдневие, ритуал па и начин на живот :)

Лично ја претпочитам нивната филозофија - начин на живот, далеку пред западнава...
    Секаков, не е битен видот, битно е опркужувањето, атмосферата и се разбира лицето со кое го споделуваш моментот :)

За мене тоа е ритуал.
    Random дете од нет, помеѓу огромни полиња од зелен чај (обожавам чај) :)
    Р
    Фала.До сега си поминував убаво ама веке не,се изгорев со врело кафе и си го откорнав ноктот на нозете:raz:каква болешка,мислам дека ги избројав сите звезди :pos:
    Р
    Супер сум се журкам и така :back:
    Стави слика од твоето хипи маче со хипи именце... :) И кажи како се вика, нормално... :helou:
    Конфузност....дефинитивно имаш проблем со спиење т.е. мало пореметување на биоритам,ништо страшно :)

И....Најди ги слушалките, ако сакаш да имаш пријатен ден! :)
    Добро утро, Ана очигледно и ти не спиеш сеуште :)

Јас поминувам квалитетно време слушајќи/уживајќи со DCD и прекрасен турски чај! Недела е може да се опуштам максимално,без обврски!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom