• T
    добар е, ама некако мала е сликата многу. не се забележуваат деталите. :(
    уклучи се на мсн ако те интересираат ќе ти ги пратам ...
    Во пубертет ВАКА нешто ми беше идеологијата, која со време до некада, поприлично се измени :smir:
    Јас Риба со Терезија, ама како што гледам Терезијата јаааако ми влијае, а најмногу ми влијае месечината во прва куќа - baby i`m a dreamer - hahaha. И јас така, сочувствувам, и наредниот момент така кога ќе подразмислиш си викаш абе џабе губам време и енергија. хахаххах
    И јас сум таков, Риба факинг чувствителна. Секој мора да си ја изоди својата патека, тој што создал страдање ќе страда, негова креација, негов пат...не треба вмешување...најчесто :)
    Хехе! Ментална гимнастика! Знаеш во Сатанизмот најголем грев е глупоста, поради тоа што стереотипите и заблудите се шират токму од вакви глупи неандерталци! Инаку ваквите дискусии сум приметил дека се еден вид практична примена на тоа што го имаш како знаење и искуство! Едно е самиот да се преиспитуваш и да си наоѓаш одговор на дилемите, а сосема друго искуство е кога некој друг од негова перспектива ќе го направи тоа, ќе те "тестира" на некој начин!
    Поздрав и се најдобро :music3:
    24/7 се напушени, и што уште не...мора да го гледаш, веќе е легендарен филм :)
    Јок, ќе го погледнам па ќе ти кажам некој хинт ако успеам да го интерпретирам :)

Го имаш ли гледано Easy Rider? нај стонерски/ентузијастички филм, cool! Пинтер Фонда и Денис Хупер (RIP) во улога на Хипици кои патуваат низ Америка.

The Ultimate trip :)

Едит: го заборавив и Џек Николсон!!
    Симнат ми е , му се спремам да го гледам деновиве, ми делува како солиден трилер.

Ти го имаш гледано? :)
    Te очекува прекрасно доживување, уживај. Гледај да го симнеш во HD квалитет :)
    Хехехе, nice!!!

Документарецот се вика Baraka, има неколку песни од Dead Can Dance и се разбира друга музика од прекрасни автори! :)

Како што напишал еден корисник на ИМДБ, An extraordinary trip! препорачливо е да го гледаш кога си во возвишена состојба (high) :angel1:

Јас го гледав во прекрасна атмосфера и навистина е неверојатно доживување, кое не носи на пат низ сите страни од светот.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom