Јас Риба со Терезија, ама како што гледам Терезијата јаааако ми влијае, а најмногу ми влијае месечината во прва куќа - baby i`m a dreamer - hahaha. И јас така, сочувствувам, и наредниот момент така кога ќе подразмислиш си викаш абе џабе губам време и енергија. хахаххах
И јас сум таков, Риба факинг чувствителна. Секој мора да си ја изоди својата патека, тој што создал страдање ќе страда, негова креација, негов пат...не треба вмешување...најчесто
Хехе! Ментална гимнастика! Знаеш во Сатанизмот најголем грев е глупоста, поради тоа што стереотипите и заблудите се шират токму од вакви глупи неандерталци! Инаку ваквите дискусии сум приметил дека се еден вид практична примена на тоа што го имаш како знаење и искуство! Едно е самиот да се преиспитуваш и да си наоѓаш одговор на дилемите, а сосема друго искуство е кога некој друг од негова перспектива ќе го направи тоа, ќе те "тестира" на некој начин!
Поздрав и се најдобро :music3:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.