Annath
Поени од реакции
42

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• На чај кај едно другарка од населба, опуштено пред се, вчера имав опасна вечер па мора малце денес да искулирам.

Жал ми е што не ти испаднале плановите, но чим така ти направиле најверојатно не го ни заслужуваат твоето присуство, ич да не се секираш! :)
    Cool, малце уморен, хенговер, од вчера али не се жалам опуштено пред се. Малце се одмарам денеска, сепак вредеше..вчера си поминав одлично :)

And you ? :)
    Немам една омилена, повеќе се :)

The Host Of Seraphim, Cantara, Sacrifice, American Dreaming,Yulunga,Rakim,Song Of Sibyl.
    Р
    хахахах фала на добредошлицата добренашла:icon_lol:
    Мада признавам скурчено ми беше,како тече денот?

:back:
    Р
    Срцке се премислив не напуштам никој :baeh:
    Нема да се ослободите од мене така лесно :pos:
    Р
    Срцке,да ти кажам нешто.

Ке ме нема на форум повеке,значи тотално ке ме нема,може на некое време а можеби и за секогаш.
    Причина има,голема.
    Се разочарав од нешто и не можам да се помирам од загубата.
    А форумов ми буди лоши спомени.
    Долга приказна.

Ми бешe мило што комунициравме.Ке се вратам еден ден.Најверојатно.

Се најдобро:back:
    Нормално. Лиза Жерард е најдобриот вокал икад...ненормално квалитетен бенд, вчера го гледав нивниот лајв настап Towards the Within и можам да ти кажам дека се единствениот бенд што звучи подобро во живо него на студиски снимки...Богови би рекол! :vozbud:
    Р
    Хахаха далеку ми е Милано драга моја,а за трошок треба и полн џеб а без тоа тешко нели:) Еве денес шетав цел ден не сум се прибрала ама кога ми е досадно само интернетот ми е спас ништо друго:)
    Tи како си
    :back:
    Р
    Im not home sweety...се уште во Италија,се испеков ко рак и се наголтав солена вода ај што убаво :pos:
    Ти како помина xD
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom