By Me
Поени од реакции
29

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Zaso ne da ne pisam sto ne e vistina toa sto go napisav bas bevme so sestra mi vo eden butik zenata nadvor sama si kaza i ne samo ona i mnogu drugi koja ekonomski koja pedagoski
    Абе уклучуваш играта, влегуваш таму во опции и својства кај шо пише, па после има со колку однапред пополнети редови да почнеш, густина на цигли и почетно ниво, епа тие полиља пополни ги со: 7, 1 и 6, по тој редолсед, и во никој случај не спуштај коцки на дното, ќе ти се појават делови од коцки насекаде и на нив реди, и watch the magic happening :tv:
    За една ставена коца дава 60 000 поени, тоа ако почнеш со 6-то ниво, со 7 ниво 70 000...
    И не се разочарувај одма ако не почне поени да ти дава, почнувај нова игра се додека не “фати финтата“.
    Еве ја сеа си идам од школо со нов личен рекорд од 12 000 000 :pos:
    Хехе, ме мрзи скриншот да правам, па треба на УСБ да го ставам, инаку финта има, не дека ги направив со фер игра, инаку вистинскиот рекорд ми е 130 000 поени.
    Хахахаах ајдееее сори брадр :smir:
    Ако сакаш, мислам ако ти прави да ти е полесно ќе ти кажам дека нешто си згрешил ќе измислам : ))))))
    Хахахах абе се шалевме нешто со Мац те зезавме малце :)
    Ноу хард филингс? :smir:
    аааааааа...ондак него ке го питам. Иначе има уште еден јаневски на форумов и тоа исто бојан се вика.Која коинциденција нели?? п.с. кај мене ке го најдеш у листа како boki_gp
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom