Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па не биди педерка титни само :( јас знам дека сум многу зафатена ама не до толку :D
    Ej chunki mi nemas daeno emesen ke mora tuka da te pozdraam. Mi nedostis be i ti, i zenata ti, i zenatata na zenatati pa i drugata zenatata ti od fax. Aj koa se vrnam ke dogovorime sredba, mojt?
    Peace, love and food for the Soviets hahahaha.
    Жено ми фалиш како млеко за сончање на плажа!Провери си мејли те сакам превише!Ми фалиш ептен!
    така ќе ми титкаше? Ак ме видиш на мсн пиши ми, јас работам нешто и сум црвен (стандардно)... Ќе ја наредиме работата.

Патем тука си или не си? Те покажува како да си тука..
    Primleno k`znanju. Taman da dogovoram neso sto ti go propusti koa bese vo grcka. Samo podgotovka uste u tek - treba kvorum. Patem pozdravi ja ljepoticata oti tesko da ja nacekam na forum. I novinarkata.... I karulkata. I tamarata. I vojkata.. Ma site be!
    ej blesavo coece... Znaes i tuka imaat lahmadzun... Aj ke ti svitkam eden i po Pavlov ke ti go pratam. Mi nedostigas be! Aj veruvam sea ludo si pominuvate so drustvo tamu u ohridon pa ne se smaras so forumski zivot. Patem ubav narod tuka... Ako sakas kandidat ke mi trebaat dodatni informacii za info :pos: Aj ojdof a ti pomini si najubao.
    Лудооо моеее хахаха.Ќе ти кажувам се детално, битно да знаеш многу сум послушна:pipi:
    Ме сфати се надевам!Те сакам!
    Чекај кој на ленинова ќе се собира? Пиши веднаш пошто јас за 10мин искачам и не се враќам до вечер дома... Инаку обавезно да се договориме за пивофестот!!
    Хахаха и јас си го љубам аватарот!Кај мене се дешаваат сваштаарии и гомнарии и све.Полагам за кола т.е. тестови само во понедељак и то.Те саакаааммм и едвај чекам да те видам!
    Шољо моја едвај чекам да те видам вечер лалаал.Имам да ти кажуем се надевам дека и ти ќе имаш новости да ми кажуеш лалала.Те сакам!
    Do dvete Lost i Veshtica, ima pivolend na 30ti tie datumi (ovoj mesec, juli) nekade...... da se sobereme istata petorka shto si bevme!!! Razmislete jas i ana sigurno ideme!!!!! :D:D:D
    Миризбата ни беше на муте хахахахахаха иначе I'd love to запознаам Красулка у живо :D само она остана од вашата 4ка- Sex & the City хихи, ајде одам да спијам со надеж дека ќе се разбудам за некои 5-6 дена до тогаш Катерина не ме барај, мн ќе сум зафатена. И да, да ги додадам др жени на кајгана како пријатели зашто бев мн зафатена и не им побарав мсн :D
    Хахаха едвај чекааам смрдли мои што бевте на аларм јејејеје .Ама стварно едвај чекам.Те сакам највише
    Катуш сум се зажелила за тебе ко дете за сладолед или лижавче.Под итно да се видиме значи одма сега веднаш хаха.Те сакам највише мора да се видиме со Мулето.Те сакааамммм
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom