зш бе не се издоговори за фчера? А? За тепање си... ајде да земиш да ја дочиташ книгата, и да се јавиш за кафе... па да видиме шо како каде зошто. Бидуват, али не бидуват?
Ууууууууууууу ќе ми кажуеш за што стануе збор у филмот.Инаку Неипори ваууууууу мјаууууууу дај боже да идете и се да ви искочи по план.И пиши ми за утреееее!!!!Ми фалиш!!!!
Те сакааам, јас сум кај брачеда ми и така.Епа да идеш денес на романтичен састанак и за утре да ми доеш на кафе ако сакаш сабајлечки ќе ја викнам и Кате.Можиш?Ако не тогаш планирај ме за вечерта ми фалиш ма...Те сакам.Кажуј у колку саат ќе ми доаѓаш ако доаѓаш?
Те прочитав ма!Ко ти велев дека имаш толку ти нееееее!so proud and happy for you.
Ама тоа пошо беше и си ептен дисзиплинирана.
Само терајјјјјј.Те сакаамммммм
Sakav strshlen za podarok da ti donesam i da ti go stavam na jastuk da te iznenadi utrinski ama vikam dezavu kje ti bide, taka da mi propadna ideata axxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa te sakam:back:
Ќе биде жешко и горешто и иако ќе биде вечер ќе пука сонце...добар е оптимизов?Лелееее сакам да излеземе асално без дождТ.Те сакааам едвај чекам да т евидам лалалал.Те сакам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.