Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• За боите ти кажав ич да не се секираш, муабето ми е дали ти се беднисва изгледот ваков каков што е... ќе ги шараме колку ти душа сака понатаму :)
    Ослободи место за да може да примаш понатамошни приватни пораки -.-/ ...
    Те сакам!Утре идам у Охрид и те чекам тебе да дојдеешш!!
    Возбудена сум и се пакувам и то!
    Те сакам!
    зш бе не се издоговори за фчера? А? За тепање си... ајде да земиш да ја дочиташ книгата, и да се јавиш за кафе... па да видиме шо како каде зошто. Бидуват, али не бидуват?
    Оуууууууу јеееееееееее те чакам код колима..лажам кај мене ќе ја викам и кате сабајлечки муахаха.Те сакам!!
    Ууууууууууууу ќе ми кажуеш за што стануе збор у филмот.Инаку Неипори ваууууууу мјаууууууу дај боже да идете и се да ви искочи по план.И пиши ми за утреееее!!!!Ми фалиш!!!!
    Те сакааам, јас сум кај брачеда ми и така.Епа да идеш денес на романтичен састанак и за утре да ми доеш на кафе ако сакаш сабајлечки ќе ја викнам и Кате.Можиш?Ако не тогаш планирај ме за вечерта ми фалиш ма...Те сакам.Кажуј у колку саат ќе ми доаѓаш ако доаѓаш?
    Амури денес имаш планови?Ако немаш напрај ги со мене хаха.Те сакам и во исчекување сум да ми пишеш.Положов тестовииии јејејејејеј.Те сакам!
    Те прочитав ма!Ко ти велев дека имаш толку ти нееееее!so proud and happy for you.
    Ама тоа пошо беше и си ептен дисзиплинирана.
    Само терајјјјјј.Те сакаамммммм
    Се потпишуем за Бени да си почини бар малце.Те сакааааам пуштај среќа за утрееее!!
    Sakav strshlen za podarok da ti donesam i da ti go stavam na jastuk da te iznenadi utrinski ama vikam dezavu kje ti bide, taka da mi propadna ideata:D axxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa te sakam:back:
    Ќе биде жешко и горешто и иако ќе биде вечер ќе пука сонце...добар е оптимизов?Лелееее сакам да излеземе асално без дождТ.Те сакааам едвај чекам да т евидам лалалал.Те сакам
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom