uknowuloveme
Поени од реакции
31

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Жива си ти? :):) Те снема нешто од темата економски.

Кажи што те интересира за интернет маркетинг :)
    Фала, и ти ја гледаш серијата а? :)
    факултет=живот, да во право си за жал... Ајде, ќе поминат уште 4 дена хаха.. Ти како си? И ти исто?
    Ме изнасмеа со ова: Туку јас во очај ќе направам форумски грев, ќе се самоцитирам, :pos:

Него на фб имам 2 - 3 што се за семинарски, ако сакаш ќе ти пратам линк или ќе видам дали имаат број и слично оставено.
    Кого шармирам бе, не ми вади афери :)
    Абе да видам и јас аир од светсково вечерва, уште Србија и Германија ги чекам на дупла шанса, ако не фатам не играм веќе на ова СП...
    Кошарка играш? Иначе кај живееш?
    Цел свет гледа СП да не сакаш некој да има надвор, а и времево е катастрофа...
    Ама сигурно имаш албум swatki4a :pos2:
    Иначе оваа нараторкава не била лоша, симпатична девојка :)
    Факултет? Пријавување? За што?
    Ако е за испит, си исчистив прва година :pipi:
    Не сакам да ја замислам таа гужва, среќа до сега се неам ич гужвано, дури и кога имало гужва сум давал на некоја фина колешка да ми заврши работа :)
    А не си нарцис? :pos:
    Абе фала за клипчето али нигде не слушнав uknowuloveme, дури откако пастирав на гоогле сфатив дека имало кратеници и дека бил споен збор...
    U know u love me? :)
    Италија нема победа после 2 одиграни кола, Англија исто така, е само Бразил го погоди :)
    Има многу изненадувања и до пред некој ден многу тапа фудбал, среќа сега се оправи...
    Иначе секогаш ме интересирало, што ти е значи никот?
    Хахаха па сигурно не навивам за Нов Зеланд кои се патем послаби и од нас...
    Али видиш денеска нерешено со Италија изиграа(абе дека јас навивам за нив) :)
    Катастрофа беа, среќа и Бостан направија многу грешки во напад иначе ќе беше поголема разликата...
    Неам други, последен ми беше... Не ме обесхрабруваш, знам...
    Не стаив многу, со други утакмици али изгледа ќе ме зезне ливчето...
    Само штета што нема да можам да ја гледам...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom