John Galt
Поени од реакции
512

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • М
    Незнам точно да рачунам но минималната ти е со најмалите 3 од системот.. значи ти сигурно ќе имаш 3400 барем (мое мислење) а со една промашена лаички пресметано е скоро 50% од максималната е толку ти земал Сисе
    • Ми се допаѓа
    Reactions: John Galt
    М
    Мартин`
    го отвараш ова линкот погоре одиш десно кај што ти пишува “брзи тикет“ и бираш системски значи не фикс.. после ги бираш утакмиците (кликаш на типот/коефициентот) и после на првата утакмица од листата кликаш “почетак система“ на последната “крај на система“ и на крајот ти дава да избереш колку од колку играш.. пишуваш уплата и ти дава доле пресметка
    М
    John Galt
    John Galt
    Океј, фала
    Не 1, 2, 3, туку само така да се на табелата, макар МЈ 1, Челзи 5, а Сити да испаднат:) ти викаш оти нема да се така, така ли?:)
    Јас ти викам Челзи зад Манчестер, а Сити зад них, у една кладба, на аватар, потпис, тајтл и плус кафе и сокче у 19ката:)
    Јас и ти еден маабет правииме, ама можам да ти се кладам оти Јунајтед ќее пред Челзи и Сити ќе биде и зад двете:) у една кладба ак сакаш, а влог да е се можно на форумо и плус некое пиво/сок:)
    Ептен малечок улог ставуваш, знаеех оти си предомислен! Ма да шо нее кладбата битна колко шо е битно тва шо ти грешеш:)
    F
    primary playmaker/target man - за ова не те разбирам, не сум приметил вакво нешто досега. Играм very fluid и more roaming, како и кратки додавања со згусната средина и very rigid и stick to postion, како и со долги топки со 4-3-3; агресивно во дуели и со двата начини.
    Тачлајн ретко давам, само со згуснатата средина понекогаш retain possesion мислам беше, и ова второво твое „инту бокс“.

    Не знам за голој, ретко гледам табелата, после први (ако играм/играш уште :icon_bigg) ќе напрам принтскрин за многу работи, сега интернетов е катастрофа и, едноставно, нејќи. Па ќе пресметаме шо и како се работите. :tv:
    F
    Напаѓачите ми се Poacher, пошто и Стуриџ и то младото од Сити, и сега едно уште помладо Италијанче ми се со предиспозиции за Poacher. Без разлика дали со еден напаѓач и згусната средина ко шо играв првите сезони како и сега на почетков на шестава, или со тројца средина и тројца напад во последниве 2-3 сезони, како и дијамантот со Бразилска репрезентација (паралелно и селектор сум таму :icon_mrgr).....сегде бирам Poacher-и. Дури и Луис Фабиано и Робињо ги извисив од репрезентација за то.
    F
    Одбраната, Запата и Тери резерви, млад бразилец земен во пакет со тој замената за Гуркуф и еден млад талент ми го даде во клубот. Овај вториов, кој го добив преку школата клупска, нешто налик на Отаменди, само се развива во многу подобар.

    Или покасно ќе видам со скриншот, сега нешто не можи, да не се расплинувам многу вака, една слика - 1000 зборој била. :)
    F
    То е сума шо му ја даваш на фудбалерот/тренерот при потпишување договор, безразлика дали прв договор или обновување.

    Не знам дали ти имам кажано за детето шо го зедов повредено од Манчестер Сити на 18 години за 25 милиони. Ако не, еве сега ти кажувам, и веќе втора сезона со Кур Агуеро растураат во дијамант, со Стуриџ лево, десно Јанг или Донован (или Џо Кол, па Јанг лево), последен Мигел Велосо на слободен трансфер земен, како и Есиен и Микел. Зад напаѓачите Гуркуф и едно младо бразилче земено за миљонипол на 18г, 20 години веќе има, ќе го биди. Младиот од Сити - 36 натпревари со 39 гола и 12 асистенции. Агуеро - 35 натпревари со 24 гола и 13 асистенции (во сите натпреварувања, фебруари месец).
    F
    Абе уште Ешли Кол? :icon_mrgr

    Не можам да пишам имиња, пошто има млади веќе, нови. Агуеро и еден 18-годишен од Манчестер Сити, кој го платив скоро 25 милиони фунти - страшен тандем , во дијамант. 5 натпревари - 7 гола за овај младиов.
    Околу Јанг - најдобар стрелец во ЛШ претходната сезона и Европски клупски првак; најдобар играч на ЕП летово (сега сум почеток на септември, 4-та сезона) и Европски првак со Англија. :je:
    F
    Некој проблем се јавува, од разноразни причини. Претходниот пат нејќеше да тргни, сега тргна, изгледа до компјутеров мој е нешто.

    Јас, зависи, има некогаш со саати заседнувам. Некогаш со деној не играм. За опуштање „ја шибам“, нема врска лето, сабота, недела, четврток....
    А шо точно е тоа crush dump, шо се дешава со/после него?
    Ок е и вака бе, да ми помине меракот и ќе престанам да ја играм, шо да не цело лето у играње ќе ми помине :) Инаку денес конечно нерешено после 17 победи, со Сити у гости. 2 стативи (Џон КАРЕВ) Можев да победам да појачев напад, али ај реков да не ризикувам ок е и така. Прв сум со 7-8 бода предност
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom