FREYA
Поени од реакции
5

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Aуууууу...ја забораив бе,ццццц...ама битно на тебе ти беше пред него:)
    Aј ќути,нишо не сум кажала,наши сме си:)
    A мУри на м'ж ти му било роденден,не сум знаела:).Него и ти си постара од него,као и ја од мојов:vozbud:
    п.с.абе затоа све не слушаат шо ќе кажеме,оти сме постари:smeshko::back:
    R
    има потреба од длабоко извинување... али ај... ајде мини си убаво и се читкаме пак :) мило ми беше шо се запознавме!
    Идам ја да нанам... да повратам психа оти џабе ми е се без неа...:( сабајле пак у 6 станав по обврски и тек сеа дојдов... хахахаха
    енивеј мини си најубаво... поздрав! :smir:
    R
    Мене ми е помило од тебе :baeh: хахаха... како си ми? како после собиранка? кај бевте после тоа?
    Иначе така чув последниот пат и викам ај да не прашам мн мн пак оти незгодно е ептен... хахаха, сори за вчера стварно многу сори... али психата ми откажа на крај скроз...:(
    Иначе коа дојдов дома одма го уклучив лап топот и барај ја личноста која беше... хахахаха се си викав фреа фреа фреа... и немаше ни една таква... после свртев следна страна и ете те тебе... се израдував и викам само да не е за џабе радувањето да не не е таа... :pos: стварно сори за вчера...
    па дој на мсн ако сакаш ќе си позбориме асално :)
    R
    Добар деееен :) како си? :)
    Кажи ми беше ли на собиранката ти? со тебе ли се запознав 5 пати и повеќе од 5 пати барав да ми го кажеш никот? :sram:
    не се напив билобил... не запаметив моментот на никот... сори...:sram:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom