Mikiyo San
Поени од реакции
112

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Tale_slash бев на времето, а за да се знаеме во живо не ми се верува :)
    бев на промоцијата на кузмано и тебе те видов таму, а разбрав дека овај ти е акаунтот на кајгана, не сум многу стручен по хипхоп ама сепак браво за сработеното :)
    добра трака брат, се надевам ќе продолжеш понатака со вакво темпо :)
    Bravo . me sokapa so pesnava .Lord finesse mi e idolot .Toa e toa .. vistinskoto sranje ..Inace se e super kaj mene.Rap?denes ???? Ima rap nekade ?Nema ..Jas se otkazav ..ete i sam gledas veke ni na forumov ne pisam oti mi e skurceno od kompleksarite koi nekat da bidat objektivni i da priznaat deka stanaa kako portokali ... slatki i za site vkusni ;) ... rapot na vremeto bese gorciv kako senf.Denes e kako marmalad .. sekoj go saka site go razbirat site go poznavat...uzivaj ..mene ke me nema dlgo vreme veke i na forumov i nasekade ;) ..rapot e mrtov.Toa e toa.Cista istina.Preslusaj go albumot na Lord Finesse-The Awakening, Artifacts - Between Rock & a Hard Place ili OGC - Da Storm ... i dr.Slusaj go toa i sporedi go so toa denes i ke razberes sto sakam da ti kazam.I za kraj.Ete da te pozdravam so nesto za koe ke mora da imas bass zvucnici za da go osetes ;) .. se najdobro od mene.

    [video=youtube;aoYaB47kODI]http://www.youtube.com/watch?v=aoYaB47kODI[/video]
    Ќе се вратам тука ајде само нема место менаџерот зедол некој Македонец место мене :S во понеделник пак ќе бидеме соиграчи. :)
    Идол ми е :)
    Имаше една шанса во својот живот, и тој ја искористи... ФЕНОМЕН! :)
    вака море....
    ние со ристе решивме да излезиме со то шо го имаме. Јас треба да го напишам тексто и одам и снимам. Од ко че ја снимиме песната, одма почнуваме да снимаме спот. Е сеа. На спото нема да бидиме само ја и ристе, туку многу појче ( рапери, другари мој и c-walkери ). Е сеа. Ти ми требаш мене за да снимиме неколку сцени кај шо играш c-walk. Ништо друго од тебе не се бара. разбра сеа?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom