gladiator15
Поени од реакции
140

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • brat kako se vadat parive od online poker?
    gladiator15
    gladiator15
    За страна јас играм на покерстарс и најдобра страна е можам да кажам според мене, ама не значи тоа дека другите се лоши покерот е секаде ист, така да за почеток добра ти е пацифик...
    И др нешто да не заборавам , секогаш внесувај точни податоци за тебе кога правиш акаунте на било кој покер , имат право да ти побарат верификација од време на време така да гледај да биде се океј.
    Позз
    P
    pafinho
    A so e toa manibucker ?I kako odi prvo si kupues cipovi primer so kolku pari sakas kolku e minimalno otprilika sea izvini dosaden sum ali ako mozes daj nekoj sovet bi mi koristel..:)
    gladiator15
    gladiator15
    МаниБукер (Скрилл) ти е интернет паричник т.е интернет сметка изгуглај овде на форумот ке видиш поточно што е и зошто служи.
    Откако ке ставиш на покерот пари не купуваш чипови , туку ти се парите таму во долари или евра и си играш кеш или турнири.
    А
    Глеам онлајн си па да те прашам.. на кој покер клиент најчесто има турнири ? И најбитно на кој во тек на игра не може да се купуваат чипови, оти многу глупо е ова на дбгпокер.. сред игра губат и за 1 евро купуваат нови 8000 чипови.
    gladiator15
    gladiator15
    Оди во Private tournaments - и барај го турнирот BANKROLL MOB тај е со пари...другите повеке се награди како карти за друг турнир во недела, не вреди да се губи време на нив...
    А
    Атомската мравка
    а картичка на дбг неможеш сам да извадиш ?? инаку слаби турнири на покерстарс.. на дбг повеќе има отколку тука :) него друг предлог за покер клиент каде што има поредовно натпревари.
    gladiator15
    gladiator15
    за Дбг незнам сеуште се мачам некако да ги извадам ке видам што ке биде овие денови....инаку еве ти една добра страна: https://www.facebook.com/Pokerfreerollpass?fref=ts

    ги пише речиси сите фририлови овде...кога ке видиш некој добар слевинај го тој покер и плешај :D
    па освен мене сите други ги банираа кој кажуваа местенки или во врска со тој бизнис ,имаат стра од мене .
    сервете 1
    дебрецен 1
    би требало да бидат .
    ок друже ќе типувам се надевам ќе бидам блиску како денес и ќе помогнам и на себе и на вас со образложувањето зашто го играм 1, 0, или 2 :) позз
    Шо треба да напраам бе за да играм на тој покер турнирот?
    И ако победиш како ги добиваш парите??
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom