Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Онадив ко шо треба, еве утре и у понеделник иам уше и гото! Те сакааам!!!! Одам да спијам оти умирам. Те љубам жено ќе ти се јавам!!
    Те сакааамммм!
    Денес полагав...ваљда добро направив.
    Полагам во понеделник и вторник и после...и послеее ќе ве гушкааамммм.
    Те сакааммм.Ми мисес ју!
    До Тами:
    Кај нас на факс-цело време има предавања за секс :icon_lol:
    До Дарки и Кате, ај идете на јутуб и пуштете 3 кила банани, не ми слушајте вакви стари и не фенси песни со зајаци.
    п.с Кате кога имате предавање за секс на факс да ви дојдам? Или за што и да беше тоа денис што збореше.. Може двајцата да ви дојдеме денис ќе ужива жени што ќе има околу него:pos2: xaxa
    Сегде има некоја отстапка но секогаш за таа отстапка мора да има некоја причина што ја знаеме или не. Во наука верувам, во разни теории не. Сепак се теории, ќе следат сигурно уште многу многу теории додека не се дознае вистината. Ама следните генерации ваљда ќе го читаат логов хахха ::)
    некои сеуште не ни се јасни.... Јбг и ја сакав да се родам покасно барем пеесетина години :):):)
    Не бев, тој колегата беше и ми рече дека има намера да го снима настанот па ќе ми прати видеа.
    Трансандентална :)
    Те сакааммммммммммммм.Сите ние ќе бидеме секси бабици и ќе се збираме ко сега и ќе ги оговараме дедовците лалала.Те сакаммм!!!!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom