bama
Поени од реакции
362

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Синко, кажи ми как се убива некој тама на играта? При секој напад му одземаш ли од здравјето, по колко.. как...
    С
    прашав за во Алфите... мораш да бидеш обичен џандар прво, па после на интерен конкурс ако ги пројдеш нормите (трчање 3200м за 11ми, 50 склека/60/стомачни ова она,бокс меч во ринг,склопување/расклопување пушки и пиштоли) можеш да се префрлиш во Алфа/ЕСЗ-ТИГАР/ЕБР... зависи,конкурсите за секаде се различни,за ЕСЗ-ТИГАР се најтешки..
    С
    хехех нп... тука сум за прашања,и секако да одговорам ако знам... ќе се распрашам па ке ти кажам.
    С
    мислам дека нема некоја специјализирана обука... имам еден пријател у Алфи,ќе го прашам него па ќе ти кажам точно...
    С
    па... гледаш на вести,еднаш месечно- Алфите претепале човек за без причина... мн ми се уличари некако,насилници ми изгледаат... ја би ЕСЗ-ТИГАР... да се знае кој е бр.1 во полиција на РМ!
    С
    хах... шо бараш у алфи??? хехехех... вака... имам еден пријател,прво бил во ЕБР, па се префрлил во Алфи... значи мораш да работиш прво во полиција,па да се префрлиш во Алфи... али ја не би идел таму...
    Кај и да е се ближи и крајот на бадијала, на ранг листата лани беа 8ми некаде, сега се 17 и уште ќе паѓаат, а ништо чудно да се деси и да се простат од целиот сајт/форум. ::icon_lol:

Наравоучение, не се замарај да ги уништиш, сами ќе се уништат, ти само глеј и смеј им се цинично :pos:
    Ме заболе куроФ шо збореле, нема јас гревовите да им ги гледам :)
    А ако толку запнале нека повелат, неам нишо против :toe: o(*.*)o
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom