knigh†mare
Поени од реакции
8

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А
    Беа порано шпекулации сега знам активен член сум :)
    А
    Кнајтмар стварно на Бадијала веќе ќе неможе Варез ?
    Пријателе и јас имав проблеми со видеото , и кај мене не работеше , неколку мина ми дадоа по некој совет , послужизе со последниот на Апокалипто кај мене на профил за да работи

поздрав
    Македонските срца забрзано почнуваа да бијат..... кој ќе биде првиот што ќе го вкуси челикот во нашите раце ....

...енего крвникот .... напред Македонци да дознае тој оваа земја какви синови дала ...
    утре наутро тргнуваат гласниците кон сите краеви на нашата империја, фалангата за брзо време ќе се собери а тогаш не знам кој ќе биде тој јунак што ќе се испречи на патот пред нашите терабитни копја , империјата ќе се зголеми за сто пати повеќе од колку што беше нема да остене ниту еден дел од земниов свет кој не го вкусил нашето вледеења.....

:):):):):):):):):):):):):)
    Е шо има лошо во муабетиве де, ти викам да бркнеш некоја од наведените омилени женки..:)
    ако треба да се чека ќе се чека тоа е само нека биде се како што треба

а за другото па ти самиот си кажуваш дека си негов потомок нема ја што тука да не верувам
    :):):):):):):):):):):):):):):
    хахахахахах идејава ти е .... (немам зборови) ти како водач кој ги предводи своите војници треба да го органзираш тоа а за народ ќе се собери одма, пошто ги има многу овде а и мослам дека ако се почека уште малку ќе станат уште повеќе, па ајде бре што бидна ќе се изгуби интересот знаеш македонска работа тие тоа , гарант и од таму до затворот каде што си :):):) , се забележува мислам :):):):)
    Епа немора да ги чекаш на Кајганава, можеш да подбараш малку, или да ги упатиш да се регистрираат, ќе има заинтересирани баги.. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom