Пријателе и јас имав проблеми со видеото , и кај мене не работеше , неколку мина ми дадоа по некој совет , послужизе со последниот на Апокалипто кај мене на профил за да работи
утре наутро тргнуваат гласниците кон сите краеви на нашата империја, фалангата за брзо време ќе се собери а тогаш не знам кој ќе биде тој јунак што ќе се испречи на патот пред нашите терабитни копја , империјата ќе се зголеми за сто пати повеќе од колку што беше нема да остене ниту еден дел од земниов свет кој не го вкусил нашето вледеења.....
хахахахахах идејава ти е .... (немам зборови) ти како водач кој ги предводи своите војници треба да го органзираш тоа а за народ ќе се собери одма, пошто ги има многу овде а и мослам дека ако се почека уште малку ќе станат уште повеќе, па ајде бре што бидна ќе се изгуби интересот знаеш македонска работа тие тоа , гарант и од таму до затворот каде што си , се забележува мислам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.