Марли
Поени од реакции
23.889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хеахе абе и да идам ја ќе дојдам после Милан или после прво полувреме преку сила. ако водат убедливо :).... Еве го нешко, фаца е ќе те упознае со пичиња :)):)
    M
    :icon_lol: пријателска беше!

Во пријателска ве тепавме 4-1 памтиш, и тоа со втор состав.

Ќе ги решиме на пенали во 1/4 финалето.
    Ф
    уште неам 18 да му еам мамата, здравје таму од следната сезона може да се собереме и да идеме на 2-3 утакмици. XD
    :( :( :( Сите екипи се испозаклани, не знам што сезона ќе беше ова.. Ај здравје наредната пак да се сретнеме :D
    Најисплатлив бизнис им е , како така :D Ај честито победа со Аталанта, жалам за Пато , стварно глупо ми е кога ќе се повреди играч гадно :S
    Мој совет ако отидеш, пази се од црнците што се шетаат низ Милано, онака, од чиста мира ќе дојде да ти стави алка на рака, ко демек добрдојде у Милано а ќе проба да ти ја извади твојата што ти е на рака ако ја имаш или да ти бутне рака у џеб, пази се од црнчугите, врие од нив :D
    Во една продавница што влегов имаше дресови од постари легенди на Милан, од овие што играат сега беа 70тина евра, ама од Малдини беше 200 :/ Крената вредност :)
    Најдете некој од вас нека му ја каже жалната вест aхахахахаа овој Екстрим рашири болест... иначе во Милано мал милион постери од Шевченко имаше и негови дресови, ептен почитуван човек :D
    Не знам, не сум гледал таков филм. Пробав да го најдам по описот ама не излегува ништо... ако ти текне на некоја дополнителна информација ќе пробам да го ископам...
    У право си, плус, не се чепкај со бивши затвореник :icon_lol: Да не пратиш спорт 6 години, или си бил во затвор или во кома :tv: Пообјективно нешто амин :D
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom