Network
Поени од реакции
140

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • На алертпеј за испраќањето ќе ти земат мислам беше 4 долари, а тука у банка се губи нешто многу ситно, пред се за конверзија од долари во денари. Минимум за повлекување со чек на алертпеј е 20 долари, а тука ќе си отвориш трансакциска сметка, или ако веќе имаш ќе ја искористиш неа. Така да ако имаш како што рече 30 долари, би требало околу 1000 денари да ти легнат на сметка. Инаку има луѓе што имаат потреба од алертпеј средства, ако најдеш таков, можеш да направиш размена, он да ти плати на рака, ти да му ги префрлиш на алертпеј, јас имам така на неколку луѓе помогнато, ем они среќни, ем ќеш у рука без провизии. Пиши на форумот на необукс во постот за македонија, може ќе најдеш некој таков, јас скоро направив размена со еден дечко од таму, ама знам дека имаше потреба од уште пари.
    A
    druzeeeeeeeeeeeeeeee

    kako si bratce ?

    ne sme si pisale odamna , sto ima novo druze ?

    fati li zenska ?

    mene mi tekna na tebe, pa si velam , aj da se vklucam na kajgana

    pisi ko ke imas vreme
    A
    Druze dobro utro

    Jas sum na pauza pa da ti pisam deka skisnav , tuka na forumov nema so koj muabet da se napravi , ne gi poznavam nikoj

    Pisi kako ide kaj tebe koga ke bides online

    Pozdrav
    A
    Pozdrav i kazi ako treba nesto pomos , jas da vidam sto ima na forumot , nekako mnogu temi ima, ne mozam da se vklopam vo muabet
    A
    Poubavo utro od denesnoto nema , koga vernik za Bozik se sprema , srceto samo kon ljubov go vodi, sreken Bozik . Hristos se rodi !

    P.s. Fala za prijatelstvoto
    Фала, фала, исто и тебе среќна нова, се најубо и се шо си имаш замислено да ти се остварит :)
    M
    Среќна Нова Година,многу здравје, среќа, повеќе љубов од сегашното и сите желби нека ти станат реалност во текот на 2010 год.
    Абе друже деновиве ми се ептен кнап, немам време буквално за ништо затоа дури сега ти враќам. :\
    Почнавме дури денес со нешто конкретно иако тоа беше буквално препишување на програмот... така да сега за сега ништо немаме научено. Тие што си знае, си знаат. Тие што сме почетници, пак ништо незнаеме.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom