џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Нема гајле кога тогаш, таков филм не се прoпушта :)

Ќе го погледам филмот што го препорача додека пак за Elephant Man можам да кажам дека е неверојатно добар,трогателен и емотивен филм, нешто сосема поинакво од другите филмови на Линч!
    Друже го погледна ли The Girl who lives down the lane? баш ме интересира дали ќе/ти се свиѓа :)

Глумата на Џоди Фостер во филмот е неверојатна !
    Ми текна, The Road го имам гледано. Апокалиптичен филм за татко и син кои се обидуваат да преживеат во пропаднат свет. Малку монотоно, шетаат таму-ваму, не се случува многу во филмот. Не е баш како за навечер :)
    Harry Brown и Brothers се добри филмчиња, The Road го немам гледано, а Elephant Man го загледав еднаш порано, го исклучив и го немам изгледано. Не дека нешто лошо беше туку во моментот не бев расположен за таков филм.

Invention of Lying не е за секого така да не ме изненадува што не им се бендисал на други луѓе. Го гледав Serious Mаn. Мислев дека овие Koen Brothers не можат да направат полош филм од Burn after Reading, ама се заебав. Овој е полош. Ќе пишам рецензија кога ќе ми остане време. Ѕирни го The Perfect Gettaway кога ќе ти се гледа некое лесно филмче на остров поубав од LOST :) и 4th Kind кога ќе ти се гледа хорор.
    Брат... Живеам тежок живот боемски во последно, неам време газот да си го избришам ко ќе серам, не пак на мсн да седнам. Ај ќе бидит денојве, обеќавам.

П.С. Се запознав со Шмекерот и ~windy~. Пукни!
    :)
    Мене па чудно 4 сезона ми беше некако ко освежување, првин несакав да прифатам дека сите си заминаа, но на многу интересен начин т.е на негов начин го бираше новиот тим па тоа ја освежи серијата и некако полесно се прифаќаа сите нови тројца. Се согласувам дека патетиките на Камерон беа веќе претерани иако ми е мака дека си замина. Кога ќе подразмислам, трета сезона ми беше така за нијанса послаба од другите, ама само нијанса.

Инаку Лост ја имам гледано прва и втора епиоза од првата сезона и доволно ми беше:).
    Спушти ја Lost - Journey in Time или гледај ја на youtube, оставив линк на темата. Се е обајснето од 4-та епизода наваму хронолошки, посебно патувањето низ времето.
    Ги објавија номинациите за Оскар. Ставив анкета во темата за оскарите и ја залепив. Ја одлепив темата Кајгана избира најдобар филм... Сега барем имаат фиксна анкета и нема да се расправаат зошто овој филм е а овој не е...
    Мислев стај си ја на аватар кога ќе излези Лост за заебанција. Земи ја од кај што имам пишано пост некаде. Еве и друга. И друга.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom