Iceboy
Поени од реакции
17.974

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• J
    Шо да ти праам муабет беу којзнае кој сон сум бил јас у 10 до 4

Ми се налути :$ хаха абе коа ќе доеш дома трелерот да ми го пуштиш ОК
    J
    прај ми муабет бе:(

Трелерот за филмов тхе тхинг Ја барав али нема
    J
    Не ни сумњам дека е 10/10 Чим го погледнав тоа типчето со плавата коса (му забораив име) онака го иам гледано у нешо тинејџерски филмови ако добро памтам и онака Супер си има глумено типот др работа ова шо ми спомна За Филмов Neam Poim koj e ....sea bas mu gleav treler ama toa nekoj drug imalo takov od 1956 :pos:
    J
    Значи пер трелерот го глеав и 3 пати се исплашив и тоа коа го глеав на средина онака ми влага мајка ми и онака брзо ја отвара вратана и пак ме стрефи срцето Па сеа можеш да замислиш коа ќе го глеам како ќе ми биде....запалени светла сите членови од фамилијата на едно место ќе ги врзам како Т-бег:pos: ..се шалам не бе коа ќе го гледам Темница,Пуканки,Добро озвучење и Се ќе биде Супер
    J
    Да бе Пријателе.....И затни го видеото на профил ако сакаш ако не здравје:):)
    J
    Го глеав трелерот за филмот сеа
    Ама слабо е Луд
    Обавезно ќе Се најде во мојата колекција
    Брат..Честит празник!! Да си ми жив и здрав и убаво да го прославиш празникот! За 2 недели можно е да дојдам за Велес,да навратам до кај тебе,да ти честитам лично..Па ете чувај ми од јадењето и слатките шо ги подготвивте со оној твојот...Нека ти е честит празникот уште еднаш!
    Абе беше многу полуд, од еден од Јувенташиве. Али нели имаше некој проблеми, па имаше многу работи избришани, така и потписот ми отиде. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom