С Сатори 13 септември 2008 Мало, знаеш ли дека ти го отварам профилот за да ја слушам песната? М? А да и да оставам некоја фотографија, како и секогаш:
Мало, знаеш ли дека ти го отварам профилот за да ја слушам песната? М? А да и да оставам некоја фотографија, како и секогаш:
С Сатори 11 септември 2008 Ќе ме натепаш ти мене еден ден, не се секирај. Мора да има уште некоја моја брилијантна теорија да се изведе за да бидам полна со модрици.
Ќе ме натепаш ти мене еден ден, не се секирај. Мора да има уште некоја моја брилијантна теорија да се изведе за да бидам полна со модрици.
La Española 11 септември 2008 Мици пер... Ме изнасмеа вечерва... И ја барем мјау мјау бе, а ти ква ква со кокошки
Setsuko 10 септември 2008 Не бе уживај, имаше резултати на нет видов. А претходно и Марко МЗТ ми кажа дека сум примена. Фала ти у секој случај.
Не бе уживај, имаше резултати на нет видов. А претходно и Марко МЗТ ми кажа дека сум примена. Фала ти у секој случај.
Setsuko 10 септември 2008 Фала, еве сега се враќам од Скопје. Се запишав, ја завршив и таа работа па од октомври се гледаме таму.
Фала, еве сега се враќам од Скопје. Се запишав, ја завршив и таа работа па од октомври се гледаме таму.
PSYtisfaction 5 септември 2008 Ти си зафатена жена, остај не мене и Дивне да си уживкаме у безусловната ни љубов ем слобода