Дегенерик
Поени од реакции
18

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• D
    мори урдо ај не заебавај не ве заборајф не биди будала! јбг не дојдоф минатиот викенд,прилеп заминаф, а моментално сум ск со филип. тек следната недела ќе се видиме,ќе прајме еден рејунион,али зависи колку кеш ќе имам...за една смедерефка ќе имам важно :) таму како е мац? шо имаш за фалење?
    аее ќе се слушниме од 1ви февруари xD тогаш ќе можам, пошо сеа сметкава ја имам поминато знајш...
    поздрав мацооо
    :back:
    D
    мори маро денес си идам,ама вечер.требаше во 9 да сум охрид ама се премислив,во 8 ќе сум:)
    иначе пари за струја нема да донесам пошо едвај најдов пари за карта за да си дојдам :pos:
    знам дека се неаме собрано сите 4 цел месец и треба рејунион да се прајт ама стварно не планирам да пијам јас..ама ако до толку сакате,ќе купам не е проблем.
    ае поздрав сеа,прам тест германски,а појма неам :S
    D
    си дојдов ле xD сеа ја чекам ленка да дојт дома,ак сакаш повели и ти нема проблем,поубо се пијат чај со поголемо друштво :pipi:
    ново нишо немат. ти кажи....:)
    Еј мислам имаше пишано на мсн. Само шо ми пиша се блокира шпоретов и неможам пак да се уклучам :/ сакаше нешто да кажиш?
    D
    бегам јас...мака ми е да те чекам xD
    ај поздрав маче
    се глеаме викендов изглеа
    м.в.а. те сакам :back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom