AtoM-AnT 27 декември 2009 Нешто ме заебва фејсбуко и не можам да пишам пораки а и тешко ми го отвара, капиталистичко срање
GoD.HateUSaLL 27 декември 2009 Ај билив ин мај секшуал пауерс! Ај џст диднт ноу деј ар екшли воркин' -.-
AtoM-AnT 27 декември 2009 Важно е да се дружиме, дали овде или на фејсбук а не да си ги вадиме очите со тоа дали давала некоја или го примала
Важно е да се дружиме, дали овде или на фејсбук а не да си ги вадиме очите со тоа дали давала некоја или го примала
AtoM-AnT 27 декември 2009 If you can understand my joke please don't judge me, i'm just one man who want's to lose some free time and make samo conversation...
If you can understand my joke please don't judge me, i'm just one man who want's to lose some free time and make samo conversation...
AtoM-AnT 27 декември 2009 but real, if you don't agree with my opinion why to start a fight, let's get some fun...
wot 26 декември 2009 Lucky us! Не озбилно, обожавам да те читам, но со латиницата почнав да те игнорирам ако беше постот повеќе од 2 реда.
Lucky us! Не озбилно, обожавам да те читам, но со латиницата почнав да те игнорирам ако беше постот повеќе од 2 реда.