Mrs. Vedder
Поени од реакции
66

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Нека новата година ти биде со големи шанси и високи статистики ( математичко гледано), сега влезех на мсн... and im waiting xD
    I
    ... и immortal ако е могуќе, а ќе сторам се за да е.:P
    И да, среќна нова и тебе! Здравје, среќа, пари, љубов и успех на музички план.:)
    D
    и тебе душо среќна нова,се’ шо сакаш да ти се исполни бла бла бла и пакетче да добиеш :)
    M
    Среќна Нова Година,многу здравје, среќа, повеќе љубов од сегашното и сите желби нека ти станат реалност во текот на 2010 год.
    Мартина е заљубена како шо знајш, и само зборвит за дечко и (типот е подвижен оргазам), Маца само тресит нешо, а на Вероника се и е смешно (како и секогаш :))
    Јас за фалење немам баш. Уствари имам, се сликав со Игор Џамбазов и многу ми се напрај кејфот :) штета шо е толку стар, ќе го земев за маж. Друго...и јас чекам да помини нова година и да се мафнам од градов. Одморов го испланирав со спиење и шетање.
    Ак си на поминвење Охрид кажви :)
    се глеаме
    Бтв на мојте нешто им излезело у рад нема да одам у ср утре.ПОсле нова год се глеаме.Пренеси на иван.позз
    Уааау лазо длгиоо! Мале шо уввооо...ај ке ми праташ слики да га видам!
    ...и така :)

me loves you <3
    Шехерезад...ај ка ќе видаш оти сум ти пишала, јави ми се да ми се пофалаш шо си купи...а успат и јас да ти се пофалам нешто! :)

me loves you:pipi:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom