~windy~
Поени од реакции
120

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Јас сум убедена дека не само што слушам, него дека и де факто ќе видам пред себе прекрасност и волшебност кога ќе одиме на кафе...затоа, само кажи кога :)
    6:20 кај шмизлите. Ќе видиш еден висок дечко со долга костенлива коса, непара убав, ама добар во душа. Тој сум јас.
    Вторник сум слободен од факс, зато реков. Нејќам да те мачам во вторник чим ти е пребукиран, среда мојт, ама до 7 сум на факултет. Види како е најарно, кажи кај се чекаме (и кај се наоѓат то поточно, слабо стојам со географија овде), и во колку. :)
    Наредната недела звучит just fine. :)))))
    Вторник, дваесет и втори? Одбери место и време, не го знам Скопјево ногу.
    И мене, и многу сакам да научам. Не знам како да дишам правилно (не верувам ни дека можам пошто носов нешто не се чусвува најубаво :)) а и незнам како да си ги исчистам мислите за медитирање :)

Не помагаат видеана од јутуб.
    Најнајнајпрекрасно! Делот со Холивуд е уствари моментот шо ме измести:)
    And... now you are here?:) Сакам да те упознаам:)
    Морам да си прашам јас:) Се шеташе низ Америка од онака или...?:)
    Ти го љубам највеќе постот во моментите за паметење
    Јас знаев уште пред тебе нанананана *еготрип, еготрип* и бев во исчекување на новостите :icon_bigg
    Не биди збунета.
    Биди среќна!
    Ваква шанса не се добива секој ден :)

А јааа, на факс сум утре до кај 12 ако случајно налеташ на мене скокај пред мене и ќе знам дека си ти :)
    :back:
    Уживам кога гледам како си играш со зборовите. Мирни пејсажи, луцидни ликови, шеќерни замоци, психоделични одаи...прекрасни светови градиш со лингвистичките коцкичи и ми будиш поеднакво убави чувства.
    Затоа, подавам рака и нудам тет-а-тет заедничко градење приказна. Си за?
    П.С
    Претпоставив, поради тоа што спомна кеј, дека си во Скопје.
    Да не си чекорела по некој преку-океански кеј, сепак?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom