DIANA
Поени од реакции
2

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    бре бре бре... се гледа дружбата со книгата моментално е твоја окупација, само пази да не ја погазиш другата уживанција. За колуквиумите ти да не се секираш, зашто знам дека ќе ги бомбардираш. Другото се ќе си дојде по свое, и самата знаеш оти тоа е твое!
    Инаку, и кај мене нема нешто многу посебно, зш се е во филм на нешто подробно ...
    Знам, не ни помисли оти јас ќе бидам ваков, но тоа е резултат само од факсов...
    Интересно...! Факсов е место сентиментално, а само јас постанав ментално...
    И што ќе се каже за крај, освен бај баааајјј.... :back:
    R
    па добро е некако многу дојде за учење али ќе средиме работа полека... хахаха
    а за пораката нема проблем бе па и ти уживај ;) него како си ми ти? нешо да се пофалиш? :)
    R
    ја ете ме, добар, малку преморен али тоа е... цел ден од 7 сабајле бев излезен до сеа... состаноци, семинар, на крај отидов и на кајгана собиранката на многу кратко колку да ги поздравам и толку... пиво ленд... хммм... па и не сум баш многу многу по алкохолот... не бев... али се мислам да идам така да... може да се деси да киднам некоја вечер до таму... хахахаха
    ти како си ми? што си правиш? нешто ново? :back:
    R
    охооо си фатив врска за на суд...:pos:
    Ако ако браво, и како иде? Баш ми е мило за тебе да знаеш! :)
    Иначе да, добро утро ако сеа стануваш... имај најпрекрасен ден:)
    R
    епа ете ти кажав шо претпоставив... хехехехе... иначе која година си?
    Јас сеа бруцо, шо да праиш... :sram: на машински сум, производна информатика... ти шо учиш поточно? :)
    R
    значи мојата претпостафка се потврди... :icon_lol:
    Што студираш?
    R
    супер сум јас фала на прашање... инаку да, обврските секад се обврски и секад одзимаат доста време нели? хехехе...
    инаку учиш нешто работиш? со други зборови врска си неам колкава си кај учиш кај живееш што учиш и сите такви прашања кои се последователни хахахаха
    R
    Само сакав да ти посакам добро утро... :)
    се немавме читано одамна па викам да видам како си шо си правиш :)
    R
    Кај нас екстра е... малку обврски, спремање за факс.. и така :)
    Која година си ти?
    Имај убав ден :smir:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom