Ann' 9 септември 2008 Благе везе ти немаа животињеве ееј.. XD Никад не си имала саглам слика.. не знам што ти е
D Daftie 8 септември 2008 Ај ќе ти копирам. 2. Daftie A crazy person, lunatic, retarted or a dumbass. An idiot, moron, stupid person. "Pike off you daftie!"
Ај ќе ти копирам. 2. Daftie A crazy person, lunatic, retarted or a dumbass. An idiot, moron, stupid person. "Pike off you daftie!"
D Daftie 7 септември 2008 ... - Можеби е музичар? - Гитарист? - (сите заедно) ЗАЉУБЕНАААААА! ИЗГУБЕНАААА! Да ти се пофалам дека е тапа без алкохол. уствари тоа е жалење. Сегде се жалам Ајсеа ти кажувај за типот
... - Можеби е музичар? - Гитарист? - (сите заедно) ЗАЉУБЕНАААААА! ИЗГУБЕНАААА! Да ти се пофалам дека е тапа без алкохол. уствари тоа е жалење. Сегде се жалам Ајсеа ти кажувај за типот
The Goddess 6 септември 2008 Леее стварно не си знаела )...епа не ти кажуем, сеа ќе се праем важна... ја тебе те знаем ти мене не ))
Леее стварно не си знаела )...епа не ти кажуем, сеа ќе се праем важна... ја тебе те знаем ти мене не ))