igor108367
Поени од реакции
113

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Може негде си пишал, ама мора да те прашам што направи за година дена вака да се видоизмениш?:icon_eek:

П.С. Имаш две прекрасни нешта по дома. :)
    S
    Е тогаш ок...пази да не забегаш...по цигарите-ај алкохоло чат пат...ама никотинот...еее јас не можам да му одолеам,квалитетен туркиш-американ тобако..ахх

јбг зависност-затоа не ни пали поарно.

Поздрав
    O
    :) Не се секирај igor108367, далеку сум од параноја. Само сакав да знам кои се тие две правила. Поздрав.
    :( не знам шо те инспирирало... Можам само да претпоставам... Ама не е важно... да не преаудицирам
    O
    “...порано јас бев малку параноичен (ама требаше да научам две работи првен па да ми стане јасно)...“ За ова прашувам, ако си добар да споделиш :)
    Не не ме навреди... Инаку за личноста за која зборувам, сеуште ја сакам... нема момент да не помислам на ликот... На тоа колку сакам да е покрај мене... Многу работи пропаднаа заради нешто што не беше така... ама не можев и не бев моќен тоа да го докажам... затоа што таа особа едноставно секогаш бараше нова „рачка“ (да произведе ако ја немаше) и да продолжи со нападите... и како тоа одеше се подлабоко и подлабоко... ми нанесуваше болка мене, а филмот кој го креираше и будеше се повеќе сомнежи, и тоа само затоа што така мислела.... Се би дал за да вратам многу работи назад... да покажам колку ја сакам таа особа... која за тоа време не сфати колку ми значи, оти беше прокупирана со сонежите, склопувани од мојата искреност која целсоно и ја предадов... за на крај да испадне дека не сакала баш се да чуе... дека не морало се да и кажам... иако индиректно или директно секогаш го бараше тоа... :(
    Па сега можеби те изнасмеа... ама мене ич не ме смее... паранојата беше изразена подоцна... во поинаква форма... не како класична... туку преку ставање на сомнеж, произведен само во умот на таа личност... Ама кога сакаш ниту едно од тие работи не го забележуваш... туку веднаш отпосле... а инаку ако имаш нешто да ми кажеш... има пп па кажи ми таму... ама не знам ни што си сакал да ми кажеш...?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom