Apokalipto
Поени од реакции
2.586

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• да разгледав...инаку ова со Ватикан некако ми е како продолжување на онаа средбата во обединетите нации од 12-15 Фебруари зад затворени врати, со која раководел овој нашиов Срѓан Керим...
    V
    Извини брат стварно ако те наљутив. Она со гледав порнич - нешто ми мрдаше во гаќите, ти е закон стварно. :) Поздрав
    Apоооооооо
    Апоооооооо

Каааај си бе Апо бе? Сега видов шо си пишал во редакција, шо се срамиш, отвори тема :back:
    Х
    Не знам, смешно ми дојде. :) Префенци си, it's just too much. :pos:
    O
    Поздрав.
    Знаеш, се чуствувам дека се спуштам под ниво што реплицирам на пишаното од почитуваниот подолу, но реплицирање не може да биде “Го примаше на таа возраст“? на темата за првиот оргазам, кој и самите модератори го избришаа оти беше под секое достоинство.

А тоа што му се повраќа од мојот пост за идеален дечко, е ечисто негов проблем.
    Секое добро.
    C
    аааааааа немој те молам, ххаахах, абе многу е досаден, еднаш му реплицирав и ми даде црвено, ме пријави во администрација и ми досаѓа по ПП
    Ама несто се зезале ,и оп:)
    И баш тоа фамозно девојче,со црна коса и главата надоле,по можност во бело:)
    Aj Ako Znaete Neso Pojse Za Ova Pisete.Ja Otvoriv Temava Poso Eden Drugar Se Setal So Drug Druga I Neso Se Zezale I Slilkanle Malo Devojce.Ama Koa Ja Izvadile Slikata Videle Devojce So Dolga Crna Kosa.

ејјј а бе засто си му ја избрисал темава :)
    Е да, а и тргањето на рачна тешко е :) Зае*и, си купувам мотор, исто фраер во маало ќе бидам, а полесно е за наоѓање паркинг :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom