Blaster
Поени од реакции
44

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хехе,шо да прам ме изнасмеа...:)

А за слика,ке одиш напреден уредувач и ке притиснеш на ова знакче...
    НП, можеш да пријавуваш само фан клубовиве (Јуве Интер и Челзи) каде што има модератори ретко ги отворам, изгубена во свемир сум. Му пишав на Фантом, сега ќе оди да види :)
    Не, тоа е фан клуб кој Фантом го модерира, не влагам таму воопшто. Ќе се консултирам со него што мисли :)
    Имам многу обврски во последно време, банирам само ако ми пријават а го немаат пријавено, не ги чешлам фан клубовите. Ако забележам такво однесување, ќе има санкции, нормално :)
    Аy, одамна немам ништо бришено во Челзи фан клуб, Гарфилд го пуштивме да се испраксира, а ако мислиш на сликите во темата за ПЛ, дозволено е. Ај ќе разгледам сепак:)
    Хахахахаххаха....поубаво нешто здравље...:)
    Дај боже ја да дочекам да ми каже така татко ми кога Челзи ќе го победи Манчестер, зашто најмногу од сите ме зафркаваше кога во финалето на ЛШ изгуби Челзи и од Барса лани...ехехе
    Ahahahaha, па така некако им се правилата на Фантом и Син, даваат втора шанса, да не им терам диктатура по мое :pos:, ама ако побараат бан од некој ден, никогаш не им пререкувам :)
    Благодарам...:) Изволте на торта..:)

Баш ми се исполни срцето со оваа победа... се погоди денот...:)
    Биват бе, ќе гледаме, следната од ЛШ шо ќе ја давет на ТВ а Челзи да играт, ќе се договориме. Иначе сум на ИКИ, мада знајш, прва година за сите освен ИНФО е иста.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom