Пеам на свадби
Поени од реакции
772

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Немам навика да купувам неделници (порано едино Фокус). Ова ми е втор број од -Сега-, следам нормално ако некој овде пишува добри текстови. Овие 2 теми
    http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=39729
    http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=38434
    и лицата кои таму постираат...Џони, Виктор, Сатори...и новинарката :)
    Секако дека те следам новинарке. Тебе, Јован...колеги форумџии од кои може доста да се слушне, дознае, поднаучи... и така јас... :)
    Ими не трепкај :), ако добро работиш ќе те пофалат, ако идеш у негатива...ќе паднат критики (од мене и сличните кои не знаат ниту состав по македонски да напишат :) ). У секој случај ми се допаѓа... со тек на време како ќе го печеш занаетот на зборот, така ќе напредуваш во твојата фела и кај публиката.
    Лукинг форвард фор јор некст колумн :smir:
    Да, ако не ќе ти кажев (сигурно доби позитивни и од друштвото, а тоа, покрај читателите е најбитно :) ). Само едно ме чуди и воедно ми беше тешко да се престројам отпрвин, но го препрочитав и ...беше полесно :) . Беа опфатени навистина голем број случувања и муабетот ми е дали и во следниот број ќе има толку случувања или ќе се ограничиш на само неколку.
    Инаку попрво ми одговара сончоглед (не во онаа политичка конотација) затоа што стално барам сонце макар и малку да ѕирка низ прозорецот, мразам сенка, ладно и зима :) Како прв чекор (ако не рачунаме рубриката писма до неделникот на почетокот, кога првпат/вторпат излезе овој неделник) битно е го проби мразот :)
    Даааа... :) вчера одма штом го земав весникот. И твојата и на Ј.П. (знаеш кој) за парадата.
    Честито постојана колумна, браво :) значи она -ветено, сторено- кај тебе си функционира :)
    Тон Ех не е омнипотентен. Само во Игри ако имаш мислења, можам да ги изменам/бришам. :/
    Ваљда ќе се собереме десетина души..Земи го дарки, магде, марсофка..
    Пчелка да ја зеам?
    Женче те сакаааам
    Честито за колумната
    Се гледаме утре па ќе си се изнаприкажеме :)
    Од колку саат е Баклава, тоа не можам да го пропуштам
    Ќе доаѓа Матеа
    Oooo маче, со задоволство:).Секако дека БИ дошла, но тоа не зависи толку од мојата желба колку од моето здравје:(.
    You see.. болна сум од понеделникот али се опорављам(пу пу пу).
    Добиваш сигурен одговор утре!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom