НП, можеш да пријавуваш само фан клубовиве (Јуве Интер и Челзи) каде што има модератори ретко ги отворам, изгубена во свемир сум. Му пишав на Фантом, сега ќе оди да види
Имам многу обврски во последно време, банирам само ако ми пријават а го немаат пријавено, не ги чешлам фан клубовите. Ако забележам такво однесување, ќе има санкции, нормално
Аy, одамна немам ништо бришено во Челзи фан клуб, Гарфилд го пуштивме да се испраксира, а ако мислиш на сликите во темата за ПЛ, дозволено е. Ај ќе разгледам сепак
Хахахахаххаха....поубаво нешто здравље...
Дај боже ја да дочекам да ми каже така татко ми кога Челзи ќе го победи Манчестер, зашто најмногу од сите ме зафркаваше кога во финалето на ЛШ изгуби Челзи и од Барса лани...ехехе
Ahahahaha, па така некако им се правилата на Фантом и Син, даваат втора шанса, да не им терам диктатура по мое , ама ако побараат бан од некој ден, никогаш не им пререкувам
Биват бе, ќе гледаме, следната од ЛШ шо ќе ја давет на ТВ а Челзи да играт, ќе се договориме. Иначе сум на ИКИ, мада знајш, прва година за сите освен ИНФО е иста.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.