Misirkov
Поени од реакции
1.592

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Жал ми е за разочарувањето, во секој случај. Со тоа што не мислам дека е незаслужено сето што го пишав, ако се земе во предвид дека ми остава лош вкус во устата тоа што некој си зема за право да ми го искористува потеклото за да алудира на немакедонштина и исмевање. Сеедно.
    M
    Zdr Misirkov ke mozes li da reagiras do izvesniot Vasil na temata za Razdvizuvanje n a turskoto malcinstvo ne go pocituva jazivnoto pravilo i gonavreduva mak.narod
    S
    се предомислив...не го бриши те замолувам не е претерување всушност е одговор на ништо со ништо...ама јас барем уметнички одговорив...само ме разочара хајдрих со познавањава...ти реков џабе е
    S
    мисирков џабе му се познавањата и ја ги имам-ама и јас ако почнам како него џабе ќе биде... има разлика не форсирам ниедна страна и од мравка не правам слон(како со нападите-ако е така и русија е лузер-сети се беслан школото) поентата е лошо е кога човек дебатира гледајќи со едно око од еден аспект тоа мислам.

објектите за развој на нуклеар армамент се лоцирани а хајдрих ја изврте демек на бункери ќее фрлале нуклеарки...не е целта да се убедуваме мислам треба да дискутираме.

П.С ако го навредува постот избриши го.....иако е соодветен одговор односно соодветна реплика бидејќи ништо не кажа освен јас ти комшијата:pos2:
    S
    Поздрав Мисирков.

Патем членот претера со ТИ ТИ ТИ ЈАС ЈАС па ТЕБЕ ТЕБЕ а и 100 пати повеќе од чернобил па грешни интерпретации затоа би те замолил дај ми забрана за пристап кон таа тема-за израелските авиони-едноставно џабе дискутирам со него јас факти и дадов за атомско оружје(објаснив како делува колку е фолаут...џабе-ти вика детски...:toe:) а членот хајдрих анализира психички...неќам психоанализи да ми прават па би те замолил затоа не ми треба пристап....уствари гледаш темата јас ја направив интересна презентирајќи предлог на пентагон....сеедно(ама последното мислење остави го тоа е литературно:))

патем едно прашање имам до тебе,колку што знам ти си од русија па ме интересира дали имаш некоја слика од Жуковски а и од Московскиот Државен Универзитет ако имаш евентуално би те замолил да ми пратиш ако не е проблем...московскиот универзитет е убава градба ако си го фатил со фотоапарат супер.

поздрав.:helou:
    B
    Мисирков друже, партали ги правам почна пена да им тече од устата мухахахахахахаха :)))
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom