Гробар Мкд
Поени од реакции
1.442

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• = продолжение (мора да ти се појасни за да се снајдиш) Прочитај си го глупиот пост, и ќе видиш дека ништо не ти се сложува, два пати даваш различни дефиниции за легенди (бидејќи си "голем" стручњак), се со цел да го претставиш како легенда твојот симпатија или чивија (извини ако не ти е познат зборот), на кој како и многу други така и ти, го дркате во слободно време. Според твоите дефиниции, нема место за симпатијата твоја меѓу легендите. Затоа незнам што сакаш да убедиш, ама подобро е да не се правиш паметен и вонсериски (видовит).
    Ќе ти пишам тука за да не го замарам фан клубот со тебе, оти гледам дека се сметаш за 99% од фановите на Манчестер. А и не вреди да ти реплицирам на постот , затоа што ти е полн со глупости. Сакаш да се правиш паметен ама никако да се направиш. Гледам и ти си станал видовит, па знаеш колку години имам, каде учам, кој ми е брат и сл.. Незнам дали можам теоретски да ти бидам татко, но практично можеш и внуче да ми бидиш, бидејќи во пракса се однесуваш како дете од градинка, а јас имам и поголеми внуци. Тоа што не разбираш кога пишувам во наводници, ќе го разбереш кога ќе завршиш прво одделение.
    Не треба да се сложуваш со мене, тоа е мое мислење. не може некој ако не размислува како тебе да не чини, и да е глуп и да е заостанат! Секој различно доживува некои работи. Никаде не сум рекол дека е слаб Роналдо и дека не направил за Јунајтед, ама тоа што не го сакам сега е мое право и ни ти ни никој не може да ми го промени!
    А на форум пишувам, освен на вашата тема зошто има многу паметни кои ако не пишуваш како им одговара одма си заостанат и глуп!
    Тоа е заостанатоста твоја, што мислиш дека си паметен и не можеш да прифатиш други мислења. Секој различно реагира и има различни емоции за различни работи ама џабе да ти објаснувам, глуп си!
    А за тоа што пишуваш за мене со исмејување со други членови е навреда така да заради тоа враќам. Ти и Дено може да се изебете еднашка, гледам ви оди муабетот, двајцата сте паметни убави и слободни така да би биле добар пар.
    Сите сме различни и не можеш ти мене да ми кажуваш што како и да оценуваш што и како треба зошто не си компетентен. Тоа што си србоман не значи дека си привилегиран!
    Немам друг ник освен овој, може да ја прашаш Џену за тоа, има увид кој колку никови има! Канал89 не го познавам но мене ми се неговите постови ок така да не замарај и оди дркај на новак џокович!
    Немам пасош(освен македонски), и да ти кажам право ни србин(не ти ја признаваат црквата, односно не ми ја признаваат црквата) ни бугарин(не ти ја признаваат државата, односно не ми ја признаваат државата) , супер ми е да сум Македонец!
    копиљ ако не ти се свиѓа мојот став тоа е твоја работа, не мора да ми го споменуваш името по форум. Како што гледаш не пишувам на тема, ви ја оставив на вистинските навивачи да дискутирате. Ебате србоманите!
    Само за Осогово наоѓам за другите незнам
    За резултатите на Осогово имаш извештај секоја недела навечер или понеделник сабајле на www.komarec.com.mk
    позз
    G
    Сеа и мудрецов да стаса од негде и да стави две реченици во наводници, вака ке стане...
    :)
    G
    Da be da iam primeteno za navivacka, moze e potajno zaljubena vo prostite postovi negovi. :)
    Inace od Veles sum. A kanal89 e postar definitivno, ali sigurno nema da poznaes po postovite . :)
    G
    Ti se verue li deka ima povekje od 24/25 godini??? A Chombe ostaj go misli deka ke placat po nego u fan klubov aj use voj da se mavne idiotov i se ke bidit u red. :)
    ќе биде...целта ја исполнија, се над ова би било премија а чекам 1/4 финале со Франција па една лекција мала ; )
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom