PSYtisfaction 5 септември 2008 A-a, пушти ме сама таму и ризик јак мила душа, има да погинам, нема спас
Дивајн 5 септември 2008 Гледам, се скапавте од кафиња со Ива-ва, а на ниедно не сте викнале. Мамата!!! :nesvest: п.с. И покрај тоа ве сакам, што да правам.:back:
Гледам, се скапавте од кафиња со Ива-ва, а на ниедно не сте викнале. Мамата!!! :nesvest: п.с. И покрај тоа ве сакам, што да правам.:back:
PSYtisfaction 2 септември 2008 Остај го ти кактусот, добар му испадна планот Него... Цел живот си ми дужник шо те спасив од демначот У недела пак еј... Дужам пијачка :wink:
Остај го ти кактусот, добар му испадна планот Него... Цел живот си ми дужник шо те спасив од демначот У недела пак еј... Дужам пијачка :wink:
С Сатори 1 септември 2008 Погледни ми длабоко во очите и кажи ми која сум? Само се шегувам или не ... Драга, колку добрината се мери со злоба?
Погледни ми длабоко во очите и кажи ми која сум? Само се шегувам или не ... Драга, колку добрината се мери со злоба?
С Сатори 27 август 2008 Зарем има некој кого не го расположуваат? Јас секогаш знам што треба да ставам на профил.
CafeDelMar 27 август 2008 Oф,сношти тука налетав набрзина од што имав гости,убави два дена имав па затоа и не бев посветена на мсн,ама ете ме денес веќе :wink: А секогаш сум он тука де,да се плакнат очи
Oф,сношти тука налетав набрзина од што имав гости,убави два дена имав па затоа и не бев посветена на мсн,ама ете ме денес веќе :wink: А секогаш сум он тука де,да се плакнат очи