\m/arko 1 септември 2008 Кое кидање бе! Немам часови денес само онака од 10 ќе идам да видам што како, иначе утре од 2час кидам јеје. Абе перче кај учиш ти и која година си не ни знам?
Кое кидање бе! Немам часови денес само онака од 10 ќе идам да видам што како, иначе утре од 2час кидам јеје. Абе перче кај учиш ти и која година си не ни знам?
Точкест 31 август 2008 Да јас сум Џеј Џеј....ти си ми една од обожавателките? Хехе убава таа, златна извини само автограм можам да ти даам
Да јас сум Џеј Џеј....ти си ми една од обожавателките? Хехе убава таа, златна извини само автограм можам да ти даам
Точкест 31 август 2008 Што кој јас незнам не како тоа кој каде зашто ама знаеш не е така како што изгледа остај ќе ти објаснам те молам свати ме
Што кој јас незнам не како тоа кој каде зашто ама знаеш не е така како што изгледа остај ќе ти објаснам те молам свати ме
Avoid The Void 29 август 2008 Е, добро ме утеши малце.. ама затоа класот ми е чкљ :S Оффф леле, ќе си умрам млада ...
Avoid The Void 29 август 2008 Па влегов и само Драгче беше таму, и сигурно нема него да го прашам :S Ај, заеби, се напнав јас за класовиве.. У понеделлник ќе си видам фино лепо..
Па влегов и само Драгче беше таму, и сигурно нема него да го прашам :S Ај, заеби, се напнав јас за класовиве.. У понеделлник ќе си видам фино лепо..
Avoid The Void 29 август 2008 :icon_eek:Па кај се??? Што сакаат бе ја на графчиња да погодувам кој клас сум.. Абе мене ми е за класен кој ми е.. Него, кажи ми шо клас си ти?
:icon_eek:Па кај се??? Што сакаат бе ја на графчиња да погодувам кој клас сум.. Абе мене ми е за класен кој ми е.. Него, кажи ми шо клас си ти?
Avoid The Void 29 август 2008 Дете бе ОхБ... ју? И знаеш ли аман кога планираат да стават списоци? На први да не ќе ги лепат?