SkyDriver
Поени од реакции
221

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хахахахахахахахаха не се плаши не се бој ќе играме пипни стој :pos:
    Ја калашњиков ќе зеам па ќе си ги мериме со дедо и на граница хехехехехехехехехехехе
    хахахахахахаха а баш сакав да ти предложам таму да одиме :)
    а и што има врска, нема у викендица да и се сместиме :icon_lol:
    офф леле ќорава, на погрешно место ти ја испратив пораката хахахахаха
    требаше и да претпоставам за тековната :)
    Одговара пред соборна, само накај кој манастири ќе се движиме, исток или запад? :icon_lol:
    хахахахахха тековнава од кај мене е или од кај тебе :):) тууу уште прашуваш, кај да се чекаме? :pos:
    За досаѓање не досаѓаш, за тоа дека не е место во право си :) а за преостанатот сите сме еден вид бакзуз во животот, и ја после секој а пропадната врска (не дека ги имам многу хахах) викам дека сум баксуз коа ќе налетам на нов викам охоооо ми се посреќило итн итн итн... :):)
    Не бе друже зошто досада, уживај. Иначе не го кажуваат ова сите што јас го кажав, јас го кажав со причина која е голема и со ништо неможе да биде променета мојата одлука..е сеа, некои го кажуваат колку да се направат дека не им значи ништо бившото момче, со надеж дека некој ќе му пренесе или што знам (некогаш ни јас некои не ги разбирам искрено) или во крајни случаеви да испраднат фраерки пред очите на поширокиот аудиториум да ги сожалуваат останатите како некој си „морон“ можел такво нешто да и направи или ауууу браво сестро добро му кажа добро си направила бла бла бла празни муабети или па само колку да се најдат во муабет и да се рече дека нешто пишале односно кажале......малку не сум у форма за размислување моментално али мислам дека пишав тоа што ме праша нели? :)
    Супер беше,немам зборој. 5 ми спушти за крај година, мислам онакво ремек дело ни било ни ке бидит.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom