Марли
Поени од реакции
23.890

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Уште не е сигурно, зашо ваљда и Снајди ке биде во можна комбинација ако потпише утре договор . Иначе според мене, Цезар, Киву, Маикон, Самуел, Лусио, Мота, Дејо, Занети, Балотели, Милито, Ето . Се шпекулира дека Мур ке проба да се врати на старото 4-3-3/4-3-2-1 . Али сега со Снајди Се се испомеша, ке треба да чекаш Петок, Сабота, незнам нашиоФ што наумил .
    А Јове кога во иронија пиша дека надимак му бил (цело име) Александре Пато, Пато007 пишува, НЕ КРАДИ.
    Сум се тепал од смеење пред пц...
    знам дека не е толку јак, ама стварно претеруваат па и со тоа што зборат, тапа бил ваков бил, ја сум 100% сигурен братче дека Марек е далеку подобар и од Де Силвестри и од Цисоко, две години со повреда играше, ја мислам ќе се сложиш со мене.
    Па колку шо гледам најреален си . Другиве се тапа џонс .

10 пати даде изјава на официјалната дека не си иде и признава дека некој ден по 3-4 сезони сакал да заигра за Барселона .
    ја избришаа твојата на вој другиов ја оставија таа ти е модераторот кога навива за шинтер
    па ка ова бе брат моменталново што ми е, само да биде со новиот знак (зош овја е стариот) и види напрај го убоо да биде...твој избор :)
    Шо дека кога сето тоа пропадна во вода.Ако беше лојален на клубот ќе останеше во Сериа Б како Дел Пиеро.Отиде кај Интер да дрпа титули.Али за тоа е крив се знае кој Моџи.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom