Филозофка 2 септември 2009 Аууу леле па заборавив дека хахаа почнувате на школо, нема резултати сеуште значи и на школо мислиш на форум а
Аууу леле па заборавив дека хахаа почнувате на школо, нема резултати сеуште значи и на школо мислиш на форум а
Филозофка 1 септември 2009 учи учи глава бучи, него јас денес полагав па ќе видиме шо напраиф ама концентрација ептен слабо ме служеше периодов. Шо те нема на мсн тебе?
учи учи глава бучи, него јас денес полагав па ќе видиме шо напраиф ама концентрација ептен слабо ме служеше периодов. Шо те нема на мсн тебе?
Гладиус 31 август 2009 Добар сум... Еве и јас денес се одмарам колку можам за утре да тргнам со полна сила Имај убав ден, со среќа утре и се читаме Остани ми поздравена
Добар сум... Еве и јас денес се одмарам колку можам за утре да тргнам со полна сила Имај убав ден, со среќа утре и се читаме Остани ми поздравена
Деко reloaded! 28 август 2009 Еј , чеј малце се карам со еден тип на форумов =) ке ти пишам =) не те заборавив , уживај
mr.wicket 20 август 2009 Ako jas skontav po naslobot pisuva „Сите убави мисли ТУКА!“. Mene mi e ubav mislata, stihot kako sakash i go pishav I ne e od taa pesna
Ako jas skontav po naslobot pisuva „Сите убави мисли ТУКА!“. Mene mi e ubav mislata, stihot kako sakash i go pishav I ne e od taa pesna