Кралот Марко
Поени од реакции
278

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• M
    Пуштам вода -.-
    Ме пресмеа вчера отако ми мина гневот .....
    M
    не можат језда гледано од моја страна полошо е груевски
    ЛИ ЈЕ БИ ГА ТОА ЈАС ГО МИСЛАМ
    M
    а бе што е полошо преродба Гвујо или папата ?
    Во право си, некако немам инспирација, но и немам толку време, се уклучувам максимум по пола сат дневно колку да видам што е актуелно тука. Иначе ок е се', на работа, дома, шетање и така. :wink:
    фала, а сликани се со мобилен со камера од 2 мп на едно многу прекрасно место во Охрид ( на патот за плажата Лабино ако си слушнал ) :wink:
    Важи, :)
    Поздрав и до тебе, јас ти завидувам на амбиентот (езерце и шумичка сигурно е најдобар начин за справување со тропскиве горештини)
    поздрав :smir:
    Оф ќути не прашви, ме убива горештинава :)
    Инаку со работата супер се снајдов, само што немам многу слободно време толку сега, на работа, па на плажа, па шетање и интернетот малку го запоставив :wink:
    Ти што ќе се пофалиш?
    Добра вест: ќе ви го скратет работното време ако потрајт барем 3 дена жешково време. :) Иначе гледај дојди во Охрид дур не е шпицот (околу Илинден се очеквит поголема масовност), за да фатиш некоја соба/апартман по пристојна цена. После ќе бидит изгор, ова ко на пријател ти го викам. :)
    После охриѓани биле криви.:smir:

Иначе за капењето, уште утре брат се фрљам в ејзеро. :helou:
    Ајде поздрав, ако требит помош ако не се снајш за цени, услуги, места и сл. слободно прашај, шо знам ќе помогнам.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom