Miss Right
Поени од реакции
142

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Го знам насловот и ја знам и темата и ја пратам долго време те сваќам што сакаш да кажеш ама џабе ете разгледај ја целата тема ќе видиш дека и порано се бунеле ама џабе пак такви слики од секогаш имало и пак има
    Во темата од секогаш имало и ќе има такви слики :wink:
    и ако мислиш дека мене ќе ми глумиш модераторка си се заебала а гледам си му глумела и на членот под мене ако имаш голема желба да бидеш дел од администрацијата замоли го Ацид може ќе те стави ;)
    J
    ако воопшто бев ке кажеше модераторке (ако незнаеше)

-_-.....
    Не сум ич наспан...лежев до кај 2та,жив ненаспан отидов во 3 да поднесам тоа документи за факс,заебанции ваму-таму,и ништо чудно да си легнам во 9 вечер :)
    -И така,шо да кажам друго,жимикуров е кога не сум наспан...Трагедии :)
    Ау море, и ти со онаја си нашла муабет да прајш. Иначе не е до тебе, таја сите ги гледат ко телиња, мафни ја. Знам која си, со мартина сабајлето мислам дек беше. :)
    missed you 2...ќе ти пишам утре коа ќе се уклучам,сеа ме фати на бегање накај креветот :)Добра ноќ,кога и да си легнеш:):)
    Не бе,ова ми беше некако многу очигледен одговоров :)A викаш плавуша а?Е тоа чудо да го видам :)
    а може ли да ти ја објасни поранешниот Нирвана Фан-атик?
    -Кобејн со блузава сака да каже дека веќе му е здосадено да слуша дека Гранџот е мртов...или на англиски би му дошло "I'm sick of listening that Bullshit about Grunge"
    -ова никој не ми го кажа,сам го сконтав...едноставно човеков за мене беше нешто неверојатно :) Нека му е лесна земјата,а Куртни Лав и ќерка и' крв да серат!!!! xD
    -посебен поздрав до тебе :)
    хмммм
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom