unperfect
Поени од реакции
42

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Во врска со постот за 5 минути кои ги мрзиш најмногу, јас имам решение кое веќе долго време го практикувам :)

Имено станувам од компјутер 30-на минути пред да се решам да спијам, и ги завршувам сите тие работи па после кога ќе ми се приспие не се расонувам.

Не дека ја отркив Америка, ама така работи човечкиот мозок често знае да биде "мрзлив" и да не се сети на многу прости решенија што би ни го направиле животот полесен :)
    Да у ствари повеќето од тоа ми е шала, посебно за докажување на вината :) А не сум струмичанец ама сум пола струмичанец (по родител) што значи...никако не сум против струмичани :)
    За темата струмичанки и вината/невиноста, моја грешка. Заборавив едно смајли да ставам...да назначам дека се шегував. Но за да не ме бришат од таму за ова дообјаснување, морав овде на профил. И да се извинам што неповикан пишав на профилот. Поздрав :)
    па почнуваме од 2.35 па до кај 3.15.. евентуално петнаес за четири. :)
    Немозам да се убедвам со тебе поголем инает и од мене си била :) Од кај си иначе?
    одлично одлично :).. само напред.. али пази.. да не те банираат за дупли акаунт :)
    M
    знам... сум бил неколку пати и во секој метар имаш мали тортички:S
    гадно е... иди туширајсе додека не си се заразила од сида хахаха шала
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom