Те сакам најнајнајнајнајнајпунооооо и ми фалиш пуно најпуно
П.С.Се потрудив да ставам сликица кај тебе на профил ама заврши неуспешноI don't know how:nesum:
Ама те сааааакаааааааааам:back:
"Можноста да се препише на матурата, е еднаква на онаа кога ќе купите лубеница, во неа да има семки." - бравос, ми се свиѓаше тексот. Мора да сум блогер за да постирам коментар таму?
Драга ...ај кажи на оваа дека е најубава преку камера и да не јаде многу многу трици.И сакам да и кажеш дека она е сестра моја најубаа на цел свет и дека ја сакам најпуно и дека не знам што би правела без неа...ќе и кажеш -арно...
Те сакааааам мааааааааааааа луда една со најубава песница на профил.Едвај чекам да те видам утревечер....Тњ љубаааам ааааааааа те сакам.Фала за се...
Душиче тоа .. и текнало на мене хихихи.И не ми го чепкај гзот.Шо ми праеш бе како си ми ? како иде шо има ново.Наздравје одмор ако си била негдека,ако не иди шо седиш дома ка ненормална и тако даље.Па ајде дојте навака да се видиме хихи.ПОздравче
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.