Apokalipto
Поени од реакции
2.586

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Малку изнервиран заради некоја особа. Баш на крајот мораше да се сретнам да ми ја расипа вечерта. Бев на јадење на кафе... и сега дома, утре сум на работа...
    Ти добар ли си?
    Не бејб змии имаше еден куп у пм... само таму не се онадефме иначе кај се не ....мањачење сакаш ли...))
    Сака магда се да знај и колку пати се акнавме само ја чекам да ме праша директно ...))))
    Се ќе и кажам ич да не му ја мисли...
    Зар дуран дуран слушаш ццц па си знаел ти шо е за по скали браос еве сеа пуштив глас да чујам ијаме дома сфе од нив ок се... за онадење прва лига)))
    Абе бејб како поминавте на собиранка некни??? Читам ршум си сторил си ги мрднал сите... затоа сакаат да им го дадеш , значи прво од сега ќе прочитам кај се си чепнал па ќе судам..)))
    Има бејб две недели да пишувам и крај да нема ... ќе ме истепаш од шо ќе те стапанам...
    ааааа заш мртов де.. бог да чува тука погреби ми пишуваат по мојот профил нешо страшни закани бејб , земи ај задоволи се у едно да не се мачат чупиве кајганџиски...
    Што е ова бе бејб на профил нешо закани по мене затоа шо сум сакала на свадба да играм а?
    Шо сум промашила??? И ќе се изнамуабетиме.. невестана кај е ?))
    Ај ја од понеделник стартувам на арбајтен па се читаме слушаме со евентурални новости...
    Екстра бејб... мали куршлуси али охрид је јебига неможе се таман да е
    ти шо праиш? Арен ? ново старо?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom